(P) Protejează-ți familia de răceli sau viroze folosind Quixx® Protect!

familie in zapada

Sezonul rece aduce cu sine o predispoziție mai mare la răceli sau viroze, motiv pentru care prevenția este soluția care ne poate salva din calea virusurilor gripale.

În acest sens, Berlin-Chemie Menarini lansează Quixx® Protect, o gamă de dispozitive medicale cu extract de alge marine roșii, care te ajută să îi protejezi pe cei dragi de răceală. Din această gamă fac parte două produse: spray-ul nazal și pastilele pentru gât, care pot avea rol în prevenirea răcelii sau scurtarea duratei acesteia.

QUIXX_protect_Lozenges_

Caragenanul – barieră protectoare împotriva virusurilor

Beneficiul celor două dispozitive din gama Quixx® Protect îl reprezintă caragenanul, un extract al algelor roșii, care te ajută la oprirea virusurilor ce atacă mucoasa nazală, bucală sau a gâtului. Ambele produse pot fi folosite atât în timpul sarcinii, cât și în perioada de alăptare, iar spray-ul poate fi administrat adulților și copiilor începând de la vârsta de 1 an, în timp ce pastilele sunt indicate pentru adulți sau copii cu vârsta peste 6 ani. În plus, cele două dispozitive medicale nu conțin conservanți, nu există risc de supradoză, iar filtrul steril al spray-ului garantează administrarea soluției în mod igienic, chiar și după utilizări repetate.

Cel mai important ingredient, caragenanul – o moleculă foarte flexibilă care formează structuri elicoidale –, este extras din alga roșie și este adesea folosit în medicină. Caragenanul este abilitatea de a forma o varietate de geluri diferite.

QUIXX_protect_Nasal_Spray

Mod de administrare

Practic, spray-ul nazal Quixx® Protect formează o peliculă protectoare în cavitatea nazală. Stratul de gel-lichid acționează ca un scut protector împotriva influențelor externe, cum ar fi virusurile care pot produce viroze respiratorii și coronavirusurile, prin prevenirea atașării acestora de peretele nazal și absorbția lor în țesut. Spray-ul ajută astfel sistemul imunitar împotriva extinderii și înmulțirii virusurilor care provoacă răceala.

Pastilele Quixx® Protect sunt rotunde și galbene cu aromă de lămâie-mentă și miere. Ele ajută la umezirea pereților gurii și ai gâtului și pot fi folosite la prevenirea răcelii sau ca un ajutor în tratarea acesteia și a simptomelor asemănătoare gripei. Pastilele pot preveni sau ajuta la tratarea infecțiilor virale ale tractului respirator superior, umezesc gura și gâtul în caz de tuse sau de răgușeală și previn sau ajută la tratarea simptomelor gâtului uscat sau iritat. Spray-ul nazal poate fi administrat de trei sau mai multe ori pe zi, iar pastilele de supt, de trei până la șase ori pe zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate