(P) Intervenţii ginecologice la Centrul Medical Sanconfind, prin tehnologie avansată, profesionişti şi servicii conexe

(P) Intervenţii ginecologice la Centrul Medical Sanconfind, prin tehnologie avansată, profesionişti şi servicii conexe

Ginecologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu urmărirea şi tratarea aparatului genital feminin, ca parte a întregului organism. Ramura ginecologică are în vedere procesele biologice legate de reproducere şi tratamentul stărilor patologice din sfera genitală. Datorită evoluţiei tehnice din epoca modernă, ginecologia beneficiază acum de un suport real în aparatura avansată de care se foloseşte. La Centrul Medical Sanconfind toate pacientele sunt tratate, sau operate cu cea mai bună aparatură medicală de pe piaţă. Se lucrează numai cu furnizori recunoscuţi internaţional, pentru a asigura un act medical de calitate superioară, în toată complexitatea lui.

Ce trebuie să ştim când mergem la ginecolog

Medicii Sanconfind recomandă ca cel puţin o dată pe an fiecare femeie să facă un consult de rutină, pentru o evaluare a stării de sănătate. Sunt esenţiale atât consultul cât şi recoltarea secreţiilor pentru testul Babeş Papanicolau sau alte analize de laborator. In cabinetul de ginecologie, pacienta de la Sanconfind va întâlni medici empatici şi foarte bine pregătiţi, cu experienţă în această specialitate. Premergător consultului, mai precis cu trei zile înainte, recomandarea este să nu existe contact sexual şi să nu faceţi spălături intravaginale. Administrarea de tratamente înainte de examinarea medicală (ovule, tablete de inghiţit), poate deforma diagnosticul. De asemenea este bine să evitaţi programarea la consult în timpul ciclului menstrual.

Afecţiunile din sfera ginecologie

Afecțiunile ginecologice se pot depista astfel intr-un stadiu incipient. Fibromul uterin, endometrioza, chisturile ovariene, sau sindromul ovarelor polichistice, descoperite târziu și netratate la timp pot afecta sistemul reproducător pe termen lung, cu efecte ireversibile asupra sănătății femeii. Simptomele cancerelor ginecologice (cancerul de col uterin sau cervical, cancerul ovarian și cancerul endometrial) sunt adesea foarte subtile. Ele apar doar în stadii târzii (III și IV) ale bolii, atunci când șansele de vindecare și posibilitățile de tratament sunt limitate. De aceea, este foarte important să consulți părerea unui medic ginecolog și să efectuezi investigațiile ginecologice de rutină anual.

Simptomele unei afecţiuni ginecologice pot începe cu dureri pelvi-abdominale, menstruaţie neregulată, sângerare abundentă. Specialiştii Sanconfind sfătuiesc toate femeile să vină periodic la consult, având în vedere incidenţa diagnosticelor oncologice din ultima perioadă. Este mai uşor să previi o boală făcând un simplu consult şi un set de analize, aplicând tratamanetul recomandat, decât să urmăreşti un întreg proces complex de vindecare al unei boli diagnosticate tardiv.

De ce să vii la Centrul Medical Sanconfind pentru ginecologie

Ce tipuri de investigaţii se fac la ginecologie Sanconfind: consultaţii, controale, interpretări analize, însoţite de trimiteri către alte specialităţi medicale. In plus secţia ginecologie poate ajuta pacientele pentru intervenţii în patologia benignă sau cu viză oncologică. In patologia benignă, se pot face următoarele intervenţii chirurgicale: chirurgia pelvisului, (patologia fibromului uterin, patologia statică pelvină: prolapsul organelor genitale, incontinenţa urinară), chirurgia sânului (tumorectomii, mastectomii), chirurgia aparatului reproducător (uter, ovare, trompe). In patologia oncologică intervenţiile pot fi de tipul: cancer ovarian, de col uterin, de sân, endometrial.

Pe lângă faptul că vii la un consult de rutină, trebuie să ştii că poţi face o intervenţie chirurgicală în siguranţă într-un centru medical privat, departe de agitaţia urbană. Spitalizarea în interiorul centrului oferă condiţii de top: paturi electrice, consolă de gaze medicale, butoane de panică, nurse call, meniu personalizat în funcţie de diagnostic. Practic tot necesarul pentru servicii ginecologice la standarde occidentale este pus la dispoziţie.

 Graţie aparaturii de ultimă generaţie folosite la Sanconfind, poţi conta pe corectitudinea si acurateţea rezultatelor oferite: ecograf 3D, laborator de analize unde se prelucrează secreţiile recoltate în cabinet, investigaţii imagistice complexe, RMN, CT, osteodensitometrie, aparatură laparoscopică pentru operaţii minim invazive.

 Avantajele unei operaţii de ginecologie 

Avantajele unei operatii de ginecologie la Sanconfind sunt că în aceeaşi locaţie, pacienta beneficiază de o serie de servicii în plus:

-spitalizare în rezerve cu un pat sau două paturi

-supraveghere permanentă prin intermediul infirmierelor şi asistentelor de serviciu

-consiliere psihologică

-consultatii de specialitate complementare (diabet, boli de nutriţie şi metabolice, cardiologie, psihologie, pediatrie)

-investigaţii cu ajutorul departamentului de imagistică medicală (mamografii, ecografii mamare, RMN, CT, osteodensitometrie, RX)

-compartiment de terapie intensivă cu unitate de transfuzii 

-compartiment sterilizare propriu

-analize de sânge

-kinetoterapie si hidroterapie

-masaj corporal

-o farmacie cu circuit închis pentru pacientele spitalizate, si medicaţie de înaltă calitate

După intervenţia chirurgicală, tratamentele complementare pot consta în şedinţe de recuperare prin kinetoterapie sau masaj corporal. Acestea se urmăresc cu ajutorul medicului de recuperare şi al terapeutilor în baza de tratament pentru beneficii maxime. 

Fiind un spital acreditat ANMCS, cu gradul 2, calitatea şi echipa recomandă cu atât mai mult Centrul Medical Sanconfind pentru serviciile pe care le oferă în specialitatea ginecologie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate