(P) 3 metode care te ajută să slăbești rapid după mesele de Paște

Știm deja… Sărbătorile sunt prietene cu surplusul ponderal. Fie că vorbim despre Crăciun, despre Paște sau despre orice altă zi cu iz de sărbătoare, silueta noastră are de suferit după pentru că, vrem nu vrem, facem excese alimentare.

Pentru că suntem fix în acele zile în care ne îngrijorăm din cauza kilogramelor în plus câștigate după Paște, specialistul în nutriție și remoderale corporală, Wasim Nazer, ne vorbește despre cele mai bune 3 metode care topesc kilogramele în plus câștigate după excesele culinare de Paște.

Velashape îmbină 3 tehnologii

Velashape este cea mai nouă metodă nechirurgicală de tratare a zonelor cu celulită, laxitate cutanată și a țesutului adipos din zonele cu probleme, cu rezultate vizibile rapide. Radiofrecvența încălzește dermul într-un mod revoluționar și produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor, cu stimularea fibrelor de colagen și elastină, o reacție cu un rol decisiv în restructurarea și remodelarea corpului.

Lumina cu infraroșu depășește bariera de rezistență a pielii la curentul electric și stimulează metabolismul, astfel pielea se va bucura de mai mult oxigen. Vaccumul îmbunătățește fluxurile sanguin și limfatic și elimină rezidurile. Rolele mecanice execută un masaj blând, fac pielea mai aspectuoasă, prin îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase.

„În funcție de zona tratată, tipul și gradul celulitei sau laxitatii pielii pot fi necesare între 4 – 8 ședințe de Velashape, la distanță de 7 – 14 zile între ele. Tehnologia Velashape se poate folosi la nivelul coapselor, abdomenului, gambelor, brațelor, feselor și la nivelul feței pentru tratarea bărbiei duble.', spune specialistul în nutriție și remodelare corporală, Wasim Nazer.

Criolipoliza este recomandată tuturor zonelor cu strat de grăsime

Criolipoliza este o procedură de remodelare corporală non-invazivă care îngheață celulele adipoase, iar ulterior acestea sunt eliminate din organism gradual. Este singurul tratament nechirurgical și neinvaziv care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Criolipoliza presupune folosirea unor dispozitive (sonde) aplicate pe zona de tratament folosind o membrană cu gel special cu rol în protecția pielii, apoi analizează țesutul și îl izolează de celelalte.

„Criolipoliza reduce eficient țesutul cu pânaă la 30% într-o singură ședință de tratament. Perioada dintre ședințe trebuie să fie de 30 – 40 de zile, pe aceeași zonă, iar rezultatele vor începe să fie vizibile după 15 zile, prin scaderea în cm.', explică Wasim Nazer.

Radiofrecvența 4D reduce celulita si tonifiază corpul

Radiofrecvența 4D este o metodă de slăbit rapidă, ușoară, fără durere, iar pacienții se pot întoarce imediat la rutina lor zilnică. Siguranța și eficiența tratamentului au fost dovedite prin teste clinice, tratamentul fiind eficient pentru toate tipurile de piele. Depozitele de grăsime și țesut adipos sunt eliminate în mod natural prin sânge și sistemul limfatic. Rezultatele sunt conturare corporală, reducerea circumferinței și a țesutului adipos. Beneficiile sunt imediate și pe termen lung.

Beneficiile Radiofrecvenței 4D

Tonifiază brațele pentru un aspect mai ferm;
Tonifiază linia taliei, pentru mai multă suplețe și fermitate;
Conturează și strânge abdomenul pentru un aspect plat și definit;
Tonifiază zonele tip buzunare de grăsime din zona feselor, coapselor, picioarelor
Reduce celulita de pe picioare și circumferința acestora, conturându-le forma.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate