Interviu cu dr. Iulia Panțuru: EXPOSOMUL ȘI ÎMBĂTRÂNIREA PIELII

Expozomul este un termen relativ recent, care a intrat în atenţia oamenilor de ştiinţă, pentru că este un barometru al stării noastre de sănătate.

Explicația cea mai viabilă este că exposomul este “norul invizibil” care ne înconjoară şi pe care îl ducem cu noi toată viaţa, format din bacterii, viruşi, ciuperci, particule provenite din poluare şi din alte substanţe chimice, cu care, inevitabil, intrăm în contact zilnic. Evident, pielea este cel mai expus organ din punctul de vedere al acestor influenţe, deoarece este interfaţa în relaţia organism-mediu.

Doamna doctor Iulia Panțuru, Medic specialist dermatologie și estetică medicală ne va spune LIVE la ora 19.00 care sunt principalii factori care îmbătrânesc tenul dar și care sunt cele bune ingrediente care luptă împotriva semnelor pe care trecerea timpului le așterne pe fața noastră.

Cum ne ajută peptidele și vitamina C în lupta cu ridurile și cum îi putem oferi tenului nostru cea mai bună îngrijire?

Termenul „expunere' descrie totalitatea expunerilor la care este supus un individ de la concepție până la moarte. Include atât factori externi și interni, cât și răspunsul corpului uman la acești factori.

Cercetările efectuate în Laboratoarele Vichy au reușit o definiție mult mai clară a expunerii ce urmărește astfel să înțeleagă efectele pe care toți factorii le au asupra anumitor organe, mai ales că expunerea pielii umane nu a primit o atenție majoră.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate