Octombrie, luna prevenirii cancerului de col uterin. Informează-te!

În România, la fiecare 4 ore, o femeie moare din cauza cancerului de col uterin. Este o statistică mai mult decat îngrijorătoare, cauza principală fiind faptul că boala este de multe ori tăcută si, de cele mai multe ori, ajunge sa fie diagnosticată într-un stadiu avansat. De aceea, este foarte importantă testarea periodică, în vederea depistării la timp a celulelor precanceroase.

conferinta

Cu ajutorul proiectului Alege Viața, te poți informa în ceea ce privește virusul HPV și cancerul de col uterin. Luna octombrie va fi luna prevenirii cancerului de col uterin, o perioadă în care această campanie de informare va fi activă, la nivel național. Cât mai multe femei ar trebui să fie informate corect cu privire la această formă de cancer, iar pentru a ajunge la ele, poți participa la conferința de pe 16 octombrie, ce va avea loc la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza din București, în cadrul Conferinței Naționale de Prevenire a Cancerului de Col Uterin. Conferința va fi transmisă live și la Cluj, Constanța și Timișoara.

Accesul gratuit la Conferinta Nationala de Prevenire a Cancerului de Col Uterin este oferit in baza completarii formularului de inscriere.

Campania nationala de prevenire a cancerului de col uterin este organizata sub umbrela Feminis Romania, un proiect initiat in anul 2014 de clinica Elginmed prin dr. Elvira Bratila –
medic specialist obstetrica-ginecologie. Acest proiect a fost gandit ca o rascruce de drumuri. E punctul in care drumurile a mai multor specialisti se intalnesc, se unesc si croiesc, cu si mai multa forta, un alt drum mai lin, fara ascunzisuri, un drum pe care sa paseasca cu incredere femeile din Romania pentru care dreptul la informatie nu a disparut.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul http://www.alegeviata.com sau pagina de Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate