Obiceiul care îți poate spori inteligența. Ce trebuie să faci zilnic?

Obiceiul care îți poate spori inteligența

Cu toții ne dorim să fim mai inteligenți și să găsim cu ușurință soluțiile potrivite pentru orice problemă, indiferent de gradul acesteia de dificultate. Dacă unele persoane au fost înzestrate cu o inteligență peste medie, altele au la dispoziție câteva trucuri prin care o pot spori, fără să depună un efort considerabil.

Descoperirile oamenilor de știință reușesc să ne surprindă de fiecare dată. Un obicei banal și pe care îl au o mulțime de persoane poate avea o serie de beneficii asupra creierului, sporind inteligența.

Obiceiul care îți poate spori inteligența

Obiceiul care are capacitatea de a-i face pe oameni să devină mai inteligenți este consumarea gumei de mestecat. Deși există și studii care vorbesc despre efectele nocive ale acesteia, anumite cercetări au scos la iveală că mestecarea gumei poate spori puterea de concentrare, îmbunătățind activitatea neuronilor, potrivit womenshealthmag.com. Nu doar că oferă o respirație proaspătă, curăță dantura și poate inhiba pofta de mâncare, dar acum guma de mestecat este privită și ca un truc eficient pentru a spori inteligența.

Astfel, oamenii de știință sunt de părere că persoanele care au acest obicei pot avea un nivel de inteligență mai ridicat, reușind să rezolve mult mai rapid anumite cerințe. Cu toate acestea, specialiștii atrag atenția asupra sortimentelor de gumă de mestecat care conțin zahăr, acestea fiind un pericol pentru sănătate și putând să provoace o mulțime de neplăceri la nivelul organismului.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Comportamentul adolescenților are cauze biologice. 7 lucruri pe care trebuie să le știi despre creierul unui adolescent.

Cât de mult zahăr conțin fructele pe care le consumi? Uite ce alegeri să faci pentru a-ți menține silueta

Contractarea bolilor cu transmitere sexuală prin sex oral este posibilă? Specialiștii spun că nu există sex 100% sigur

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Diverse