Oare soţul mă înşală?

„Este clar! Soţul meu mă înşală – e ceva ce am făcut eu…”. Acesta este primul gând care vine în mintea unei femei. Şi trece la acţiune.

Fie începe să îl hărţuiască, să îi reproşeze, să caute dovezi, fie, discret, încearc să îl recucerească schimbând câte ceva în aspectul sau comportamentul ei.

Prima dată în viaţa mea când am văzut o femeie pe care o înşela soţul a fost când aveam 19 ani. Era o colega de birou. Nu era nici frumoasă, nici urâtă, era inteligentă, se îngrijea, gătea bine, era mulţu mi tă de căsnicia ei.

Singurul lucru negativ care mai răzbătea când povestea despre soţul ei era faptul că el nu prea mai era interesat de sex, avea un job destul de solicitant, spunea ea. Îmi plăcea să o urmăresc zi de zi cum îşi schimba şi asorta ţinutele, avea mult bun-gust.

Până într-o zi, când a venit nemachiată, cu ochii roşii, cu hainele de cu o zi înainte. Am crezut că este bolnavă şi am insistat să îmi spună ce o doare. Şi a izbucnit în plâns – „Soţul meu mă înşală. Divorţăm.”

„Bărbaţii nu înşală niciodată degeaba”, spunea un bărbat, dar se pare că, spre deosebire de femei, ei uneori chiar o fac degeaba. Adică din plictiseală. Ca un sport.

Citeşte tot articolul aici

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex