Oamenii de succes fac acest lucru în fiecare dimineață. Uite cum reușesc să obțină întotdeauna ceea ce își doresc

Oamenii de succes fac tot timpul planuri, nu spun niciodată nu provocărilor și muncesc pentru a-și duce la îndeplinire cele mai ambițioase proiecte, dar acestea nu sunt singurele lucruri prin care reușesc să obțină de fiecare dată ceea ce îți doresc. Oamenii de succes fac acest lucru în fiecare dimineață, iar rezultatele sunt întotdeauna peste așteptări.

Succesul este văzut de o mulțime de persoane ca fiind ceva destul de greu de atins, dar în realitate, drumul nu este chiar atât de dificil. Cu toate că există foarte mulți factori care pot influența obținerea celor mai bune rezultate, există câteva trucuri pe care oamenii de succes le aplică de fiecare dată.

Oamenii de succes fac acest lucru în fiecare dimineață

Oamenii de succes își ordonează toate deciziile în funcție de principiul Pareto.

“Principiul Pareto presupune că atunci când alegem inteligent 20% din acţiunile pe care le întreprindem, putem influenţa 80% din rezultate. Astfel, atunci când ne focalizăm să facem lucruri importante, vom obține rezultate importante. Și viceversa! S-a constatat că oamenii care au succes și reușesc acolo unde alții 'cad', pur și simplu încep fiecare zi cu ce e mai greu, urgent și strict necesar, conform agendei pe care și-o întocmesc cu grijă, după priorități.”, a explicat Dana Țupa, profesoară de yoga.

Astfel, oamenii de succes își încep fiecare zi cu lucrurile dificile și care necesită un grad mai mare de concentrare sau cu acele lucruri pe care le fac fără prea multă plăcere. Specialiștii sunt de părere că acest lucru creează o dependență psihologică, iar oamenii se pot simți mult mai satisfăcuți și pot avea o mai mare încredere în ei atunci când au rezolvat deja acele lucruri dificile.

În plus, pe lângă respectarea acestor reguli, profesoara de yoga Dana Țupa consideră că făcute dimineața, exercițiile de respirație și de yoga îi pot ajuta pe oameni să aibă mai multă energie la birou și să își îmbunătățească relațiile sociale.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Rețeta tortului de nuntă al lui Kate Middleton și William Duce de Cambridge

Care este cel mai potrivit moment pentru a concepe un copil? Iată care este părerea specialiștilor

De ce nu reușești să slăbești? Factorii care te împiedică să duci la capăt o dietă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse