Rețeta tortului de nuntă al lui Kate Middleton și William Duce de Cambridge

Rețeta tortului de nuntă al lui Kate Middleton și William Duce de Cambridge este surprinzător de la îndemână. Este un tort cu ciocolată și biscuiți pe care îl poate face oricine. Este prăjitura preferată a Reginei Elisabeth II. De ce să nu fii și tu regină?

Rețeta tortului de nuntă al lui Kate Middleton și William

Rețeta tortului de nuntă al lui Kate Middleton și William Duce de Cambridge, pentru 10 porții

Rețeta a fost postată pe blogul său de Chef Darren McGardy, care a servit Casa Regală Britanică.

Ingrediente

  • 110 g ciocolată neagră (pentru tort)
  • 110 g zahăr tos
  • 110 g unt nesărat (moale)
  • 1 ou
  • 225 g biscuiți de ceai
  • ½ linguriță de unt pentru ungerea formei
  • 225 g ciocolată neagră (pentru acoperire); înlocuiește cu ciocolată albă în cazul tortului de nuntă.
  • 30 g ciocolată neagră (pentru ornare)

Mod de preparare

  1. Unge o formă rotundă reglabilă cu diametrul de 15 cm și înălțimea de 6,5 cm. Așaz-o pe o hârtie pentru copt.
  2. Rupe biscuiții în bucățele de mărimea migdalelor și pune-i deoparte.
  3. Freacă untul cu zahărul într-un castron până încep să devină spumă.
  4. Topește cele 110 g de ciocolată și adaugă în spuma de unt cu zahăr, amestecând continuu.
  5. Bate oul și adaugă-l în compoziția obținută la pasul anterior.
  6. Adaugă biscuiții bucățele și amestecă ușor până se acoperă complet de compoziție.
  7. Toarnă compoziția în forma unsă. Toarnă încet, ca să nu facă goluri de aer pe fund. În final, partea de la fundul formei va fi sus.
  8. Răcește în frigider timp de cel puțin trei ore.
  9. Scoate din frigider și lasă să stea, în timp ce topești cele 225 g de ciocolată.
  10. Scoate forma reglabilă și întoarce blatul cu susul în jos, pe o sârmă…
  11. Toarnă ciocolata topită pe blat și netezește toată suprafața cu o paletă de silicon.
  12. Lasă ciocolata să se așeze, la temperatura camerei.
  13. Cu un cuțit cu lama lungă și subțire trecut pe sub blat, desprinde de platou, acolo unde s-a lipit cu ciocolata cursă.
  14. Topește ultimele 30 g de ciocolată și decorează partea de sus a tortului.

Pentru un tort deosebit, decorează cu fructe confiate și cu diverse ornamente speciale. Dacă fructele sunt ținute înainte în rom sau coniac, ele se vor păstra și mai mult timp. Ca dovadă, după 7 ani, tortul de nuntă al lui Kate Middleton și William Duce de Cambridge a fost, încă, bun. Iată în ce împrejurare au fost consumate porții din el!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse