Nu acum, dragă! Nouă motive pentru care nu mai faci sex ca altădată (și de ce nu e o problemă capitală)

cuplu in pat

1.PREA MULTE TREBURI DE FĂCUT

Sex? Pe bune?! Între alergătura la școală, serviciu, gătit, spălat, curațenie, ieșirea cu câinele, călcatul cămășilor… am destule de făcut. Am noroc dacă apuc să stau puțin să-mi trag sufletul și, dac-o fac, numai la jocurile seducției nu-mi stă gândul. Seara, după ce toată lumea e în pat și se face, în sfârșit, liniște în casă, cu ultimele puteri, abia dacă apuc sa fac planul pentru a doua zi.

2. EL NU VREA

Deși ești aproape perfecta, jumatatea ta un prea mai pare interesata în ultima vreme. Era o vreme în care te aborda imediat ce ajungeai acasa, dar în ultimul timp se uita plictisit la tine când intri cu sacoșele pe ușa. Poate îi  ceri ceva la schimb cu ce i-ai cumparat. Chiar daca nu obții imediat, cel puțin îi dai un semnal ca ești, înca, interesata.

3. SUNTEM PE FACEBOOK

I se spune rețea sociala, dar nu e  nimic social în a sta lipit de internet 24 de ore, 7 zile pe saptamâna și, cu siguranța, un e nimic sexual în asta. De fapt, ultima data când partenerul ți-a facut avansuri în timp ce tu scriai comentarii la postarile prietenilor, l-ai împins cât colo. La drept vorbind, te uitai la un filmuleț cu un pui de urs și era adorabil.

4. NU MI-AM DAT CU CREMĂ DE CORP 

Chiar fac femeile așa ceva? Femeile cu soț, cu copii, cu serviciu? Asta e un moft potrivit doar pentru zilele de plaja, când îți arăți corpul gol, iar vara
asta n-ați văzut plaja decât la Rio, la televizor, în timpul Jocurilor Olimpice. Parcă ai fi scufundătoare în ocean, caz în care, da, ar trebui să te ungi din greu, ca sa-ți salvezi pielea.

5. NU RĂMÂNEM NICIODATĂ SINGURI 

Problema cu copiii este că sunt prezenți tot timpul. Crezi că s-a eliberat terenul, când ei apar: „Mama, m-am lovit', „Mama, nu-mi găsesc ghiozdanul',
„Mama, de ce ești în pat?', „Mama, ce face tata sub pătură?', „Mama, ce-au fost gemetele alea?'. Uneori, școala cu internat pare o idee bună.

6. TE SIMȚI GRASĂ

Nu conteaza de câte ori spune că adoră carnița ta  voluptuoasă. Cu cât încearcă să facă glume și să minimizeze importanța câtorva kilograme în plus, cu atât mai prost te simți și cu atât mai tare te enervezi. Preferi să te cuibărești în pat în pijamaua cea mai larga și cu ciocolata la îndemâna: ce mai
conteaza o suta de grame în plus?

7. MAI BINE FACEM O BAIE

Am avut o zi lungă, ne dor mușchii, vrem să ne întindem, să lăsăm totul deoparte și să ne bucurăm de liniște și pace. Și, nu, chiar nu dorim companie. Exista un mit conform căruia baia e o chestie sexy, dar după singura dată când ați încercat să încăpeți împreună în cadă și ați inundat podeaua băii, n-ați mai fost tentați niciodata să încercați chestia asta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex