Noel, locul unde poți găsi cadouri de neuitat pentru cei dragi

Noel, locul unde poți găsi cadouri de neuitat pentru cei dragi

Târgul de cadouri Noel a ajuns în acest an la ediția cu numărul 10 și este singurul eveniment de Crăciun, din București, cu participare internațională. Acesta este târgul cadourilor de designer, ceea ce înseamnă că poți găsi cadouri de neuitat pentru cei dragi. 

Târgul Noel va găzdui mai bine de o sută de designeri, dintre care zece internaționali. În cadrul târgului poți găsi obiecte ce se pot transforma rapid în daruri cu super-puteri.

Noel, locul unde poți găsi cadouri de neuitat pentru cei dragi

Cei prezenți la târg vor găsi aici de la bijuterii contemporane, design de obiect, fashion curatoriat, leather design și până la artă și gourmet.  Evenimentul are loc pe 15 și 16 decembrie, în Bd. Dacia, nr. 12, între orele 11:00 – 20:00.

 

“NOËL a ajuns deja la a zecea ediție. Longevitatea noastră ca eveniment se datorează faptului că am acționat, de-a lungul vremii, drept punct de referință. Conceptul NOËL a urmărit, de la bun început, surclasarea ideii de simplu târg. Vii la NOËL nu pentru a cumpăra daruri doar pentru Crăciun, ci pentru a intră în contact cu o comunitate de creativi ale căror obiecte pot fi dăruite în orice moment. NOËL îți oferă inspirația și te ajută să dăruiești cu sens, cu prezență, cu valoare. Te pune, în calitate de consumator, în contact cu oameni atent selectați și care știu să realizeze un anumit tip de obiect. Îți arată cum calitatea ține de selecție și de diversitate.”, a spus Dan Pierșinaru, fondator NOËL.

 

Foto: pr, 123rf.com

Citește și:

NOEL, târgul care aduce daruri cu super puteri

Inspirație pentru masa de Crăciun: obiecte decorative care aduc magie în ziua de Crăciun

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse