NOEL, târgul care aduce daruri cu super puteri

NOEL, târgul care aduce daruri cu super puteri

Și se făcu NOËL, ediția a zecea – ediție aniversară. Târgul cadourilor de designer este adus chiar înainte de Crăciun, pe 15 – 16 Decembrie, de super-Noul-Originalul-Entuziastul-Liberul-erou NOËL.

Unde?

Într-o locație fix de zece – The Institute Space, pe Bd. Dacia, nr. 12, fix în Cartierul Creativ.

NOËL ne pune la dispoziție,o selecție filtrată de design de obiect fresh, bijuterie contemporană, selecție fashion curatoriată, leather, beauty room (cosmetice), gourmet, artă.

Târgul cadourilor de designer reunește, în 2018, o selecție de peste 100 designeri din România, Elveția, Bulgaria, Grecia, Argentina, pregătiți să îți ofere o călătorie fascinantă în lumea #DarurilorCuSuperPuteri.

Așa că nu te stresa dacă nu ai prea mult timp la dispoziție pentru a căuta cadouri pentru cei dragi.
Darurile NOËL au super-puteri pentru că te surprind, te scapă de alergătură, te inspiră la alegeri potrivite, te învăluie în dorința de a-l găsi pe cel mai potrivit, te transformă într-un dăruitor cu super-powers'.

Aici îl vei întâni și pe SUPER-NOËL, mascota NOËL, care te ademenește cu darurile atent manufacturate de creativi, în atelierele lor.

Iar proiectele Made în Roșia Montană', Fundația Pro Patrimonio' și I Wonder' vor fi și anul acesta la NOËL și îi poți susține alegând un cadou dintre cele ce vor sprijini misiunea lor.

La NOEL – Târgul Cadourilor de Designer, daruri cu super puteri, vei găsi toate cele de trebuință pentru cel mai reușit Crăciun în familie.

Foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse