Inspirație pentru masa de Crăciun: obiecte decorative care aduc magie în ziua de Crăciun

obiecte decorative care aduc magie în ziua de Crăciun

Crăciunul reprezintă momentul acela din an în care te strângi împreună cu cei dragi în jurul unei mese, râzi cu poftă, savurezi bucate tradiționale și depeni amintiri. În tot acest cadru de familie câteva elemente decorative amplifică atmosfera de sărbătoare și crează o încărcătură aparte momentului.

Ce trucuri poți folosi pentru o masă de Crăciun memorabilă? Apelează la magia dintr-o lumânare parfumată, așezată într-un suport neconvențional, folosește arome potrivite sezonului, cu accente de portocală, vanilie sau scorțișoară și mai ales alege să spui o poveste cu ajutorul ornamentelor.

Alături de oamenii potriviți, cadrul special de sărbătoare și zâmbete în suflet vei putea recrea magia sărbătorilor de altădată chiar la tine acasă. Îi poți surprinde pe cei dragi cu un decor special, folosind elemente inedite.

Ce-ai spune dacă sticla de vin de pe masă ar fi de fapt un suport de lumânări? Un cadru elegant de lemn ce formează partea inferioară a sticlei, servește drept suport pentru o lumânare, în timp ce partea superioară, realizată din sticlă de diferite culori, întregește elementul decorativ. Adaugă o lumânare parfumată și bucură-te de un obiect ce va stârni uimirea în rândul musafirilor.

Atmosfera de sărbătoare are nevoie de o stare de bine care să domnească în încăpere, de aceea poți alege o serie de lumânări parfumate, realizate din ceară naturală de soia. Având diferite arome: portocală și ylang-ylang, iasomie și violete sau vanilie și cafea, aceste lumânări turnate manual în România îți vor bucura simțurile și vor întări sentimentul de acasă.

Pentru că orice masă de Crăciun are nevoie de povești, poartă-ți invitații printr-o călătorie în jurul unora dintre cele mai importante orașe ale României cu ajutorul unui set de lumânări parfumate. Aromele fiecăreia se identifică cu un oraș, creând un ambient special, ce amintește de tradiție la masa de Crăciun.

Toate aceste elemente îți vor garanta o atmosferă caldă, de sărbătoare în propriul cămin, iar invitații tăi se vor simți cu adevărat ca acasă. În final, cel mai frumos dar pe care îl poți face de sărbători este cel de a oferi momente unice, pline de bucurie.

Sugestiile noastre pentru masa de Crăciun pot fi găsite la Târgul cadourilor de designer – NOEL, între 15 și 16 decembrie, în Bd. Dacia nr. 12, unde vei putea descoperi o selecție filtrată de obiect fresh de designer, bijuterie contemporană, fashion, leather, beauty room (cosmetice), gourmet sau artă.

Află și cum faci lumanari parfumate acasa 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse