Nicoleta Luciu, schimbare de look inedită. Nicio vedetă nu a mai apelat până acum la acest tip de transformare

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

La 39 de ani, Nicoleta Luciu arată ireproșabil. Nu a descoperit secretul tinereții veșnice, ci dispune de foarte multă disciplină și investește în imaginea ei sume fabuloase. De-a lungul timpului, și-a făcut implanturi cu silicon, și-a mărit fundul cu propria grăsime, iar de curând și-a îmbunătățit aspectul danturii. 

Nicoleta Luciu, schimbare de look inedită. Și-a modificat aspectul danturii

Recent, vedeta a călcat pragul cabinetului stomatologic pentru… a-și alungi dinții. Astfel, dinții ei au devenit mai lungi cu 2,5 milimetri. S-a mutat din 2013 la Miercurea-Ciuc pentru a se dedica vieții de familie, dar merge regulat la București pentru anumite intervenţii estetice.

În ultima vreme, Nicoleta s-a preocupat foarte mult de aspectul danturii.

Eu săptămânal vin în Bucureşti pentru dantură. Mi-am făcut detartraj, albire, mi-am alungit dinţii. Am avut primele zile probleme cu rostirea literei «s», dar a trecut, sunt foarte bine', a declarat vedeta pentru Click!

Medicul Aldo Vittorio Novello, care a tratat-o, a povestit, pentru sursa citată, în ce constă intervenția și cât costă aceasta: Se pot alungi dinţii în mai multe moduri. În loc de faţete dentare se poate opta pentru faţetare din compozit. Această tehnică nu obligă pacientul să îşi şlefuiască dinţii atât de mult încât să îi distrugă. Nicoleta şi-a făcut cei patru dinţi din faţă, de sus. Cam 2,5 milimetri i-a alungit, iar procedura pentru fiecare dintre ei este 80 de euro, în total a costat cam 400 de euro'.

Nicoleta Luciu schimbare de lookSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

 

Când este recomandat să apelezi la alungirea dinților

Alungirea dinților este un procedeu la care multe persoane apelează doar din rațiuni estetice, pentru a obține celebrul zâmbet franțuzesc', extrem de în vogă la ora actuală.

Remodelarea dentară nu presupune alungirea tuturor dinților, ci a incisivilor centrali superiori. Aceștia pot fi alungiți cu maximum 5 mm, cu ajutorul materialelor foto-polimerizabile. Concret, dinții sunt șlefuiți, apoi se aplică, prin cimentare, materiale foto-polimerizabile.

Medicii dentiști recomandă procedeul de alungire a dinților doar în cazul în care incisivii centrali superiori sunt natural mai scurți decât ar trebui și creează probleme mai curând de natură fiziologică decât estetică, interferând cu mișcările naturale ale gurii sau cu abilitatea de a mesteca. De asemenea, alungirea dinților mai este recomandată și în situația în care dinții se tocesc, căpătând un aspect inestetic.

Citeste si

Fiica lui Dan Helciug a dispărut în timp ce se afla cu părinții în Grecia. Artistul, în stare de șoc

Flavia Mihășan și-a botezat fiul! Ce nume a ales cuplul pentru cel mic?

Cum se descurcă Anca Serea și Adi Sînă cu șase copii și când ar vrea cuplul să-și boteze fiica născută luna trecută?

Sursa foto: facebook Nicoleta Luciu

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Alte video-uri