Fiica lui Dan Helciug a dispărut în timp ce se afla cu părinții în Grecia. Artistul, în stare de șoc


Fiica lui Dan Helciug a dispărut în timp ce se afla cu părinții în vacanță în Grecia. Solistul de la Spitalul de urgență a tras o sperietură soră cu moartea. În lumina ultimelor evenimente de la noi din țară, care au transformat răpirile de copii în principalul subiect de discuții, artistul a fost în pragul unui șoc.

În această vară, Dan Helciug și soția sa, împreună cu copiii, au căutat liniștea, pentru două săptămâni, pe meleaguri elene. Cu siguranță au și găsit=o, însă asta până în momentul în care Ruxandra, fiica lui de 6 ani, a dispărut de sub părinților ei.

Fiica lui Dan Helciug a dispărut dintr-un magazin de haine

S-a întâmplat în momentul în care familia Helciug se afla într-un magazin de cumpărături, iar soția artistului intrase în cabina de probă. Micuța a intrat cu mama ei, care, la un moment dat, a ieșit pe jumătate din cabină pentru a-și ruga soțul să-i aducă altă mărime la articolul vestimentar pe care-l proba. Totul s-a întâmplat în decursul câtorva secunde. Micuța Ruxandra a dispărut fără ca niciunul dintre părinți să observe încotro a luat-o. Și asta deoarece… nu o luase pe lângă ei.

Vezi pozele

 

Pasajul secret din magazin

A fost momentul în care cei doi s-au gândit la ce-i mai rău – că a fost răpită. Niciunuia dintre ei nu i-ar fi trecut prin cap că micuța ar fi putut ieși… pe o ușă secretă: “Mi-au venit în minte toate filmele paranormale de groază, m-am gândit că a răpit-o cineva. O strigam şi nu răspundea, am căutat-o absolut peste tot, inclusiv în biroul şefei de magazin. Vânzătoarea transpirase toată. Când eram la un pas să cedăm şi să chemăm poliţia, vânzătoarea o găseşte. Ghici unde era?! Cabina de probă respectivă comunica printr-un perete fals cu depozitul lor, era o uşă pe care Ruxandra a descoperit-o şi a intrat dincolo, unde se distra probând hăinuţe', a povestit Dan Helciug pentru click.ro.

De bucurie că și-au recuperat copilul teafăr și nevătămat, părinții i-au cumpărat o înghețată uriașă.

Citeste si

Flavia Mihășan și-a botezat fiul! Ce nume a ales cuplul pentru cel mic?

Artistul Andrei Ștefănescu și iubita lui Antonia s-au căsătorit în Sinaia! Cuplul are împreună un fiu, Ayan

Valentina Pelinel, siluetă perfectă la 6 luni de la naștere

Sursa foto: Facebook Dan Helciug

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri