Fiica lui Dan Helciug a dispărut în timp ce se afla cu părinții în Grecia. Artistul, în stare de șoc


Fiica lui Dan Helciug a dispărut în timp ce se afla cu părinții în vacanță în Grecia. Solistul de la Spitalul de urgență a tras o sperietură soră cu moartea. În lumina ultimelor evenimente de la noi din țară, care au transformat răpirile de copii în principalul subiect de discuții, artistul a fost în pragul unui șoc.

În această vară, Dan Helciug și soția sa, împreună cu copiii, au căutat liniștea, pentru două săptămâni, pe meleaguri elene. Cu siguranță au și găsit=o, însă asta până în momentul în care Ruxandra, fiica lui de 6 ani, a dispărut de sub părinților ei.

Fiica lui Dan Helciug a dispărut dintr-un magazin de haine

S-a întâmplat în momentul în care familia Helciug se afla într-un magazin de cumpărături, iar soția artistului intrase în cabina de probă. Micuța a intrat cu mama ei, care, la un moment dat, a ieșit pe jumătate din cabină pentru a-și ruga soțul să-i aducă altă mărime la articolul vestimentar pe care-l proba. Totul s-a întâmplat în decursul câtorva secunde. Micuța Ruxandra a dispărut fără ca niciunul dintre părinți să observe încotro a luat-o. Și asta deoarece… nu o luase pe lângă ei.

Vezi pozele

 

Pasajul secret din magazin

A fost momentul în care cei doi s-au gândit la ce-i mai rău – că a fost răpită. Niciunuia dintre ei nu i-ar fi trecut prin cap că micuța ar fi putut ieși… pe o ușă secretă: “Mi-au venit în minte toate filmele paranormale de groază, m-am gândit că a răpit-o cineva. O strigam şi nu răspundea, am căutat-o absolut peste tot, inclusiv în biroul şefei de magazin. Vânzătoarea transpirase toată. Când eram la un pas să cedăm şi să chemăm poliţia, vânzătoarea o găseşte. Ghici unde era?! Cabina de probă respectivă comunica printr-un perete fals cu depozitul lor, era o uşă pe care Ruxandra a descoperit-o şi a intrat dincolo, unde se distra probând hăinuţe', a povestit Dan Helciug pentru click.ro.

De bucurie că și-au recuperat copilul teafăr și nevătămat, părinții i-au cumpărat o înghețată uriașă.

Citeste si

Flavia Mihășan și-a botezat fiul! Ce nume a ales cuplul pentru cel mic?

Artistul Andrei Ștefănescu și iubita lui Antonia s-au căsătorit în Sinaia! Cuplul are împreună un fiu, Ayan

Valentina Pelinel, siluetă perfectă la 6 luni de la naștere

Sursa foto: Facebook Dan Helciug

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Alte video-uri