Nascut in Zodia Pestilor? Iubeste-l neconditionat!

Zodia Pestilor
„E ceva in neregula cu barbatii nascuti in Zodia Pestilor?” ati putea intreba. Nici vorba! Este ceva in neregula cu faptul ca suntem diversi? Sau cu faptul ca nu suntem perfecti? In afara de faptul ca Zodia Pestilor este numita de unii astrologi „Infernul Zodiacului” – toate bune si frumoase!

Te poti baza pe el. Daca ramai noaptea in pana pe autostrada, poti sa-l suni. Chiar daca el, personal, in clipa aceea nu poate sari sa te ajute, tot va gasi o solutie pentru tine si nu se va lasa pana cand nu te va vedea scoasa din incurcatura. Nu asteapta un contraserviciu, dar nu uita sa-i multumesti si fa-o fara economie de vorbe. Spune-i cat de mult a contat ajutorul lui, cat de disperata erai si cum a venit ca o salvare divina; evnetual, ca nu te-ai indoit nicio clipa… Probabil se va inrosi, se va fastaci, dar sufletul lui va fi numai ambrozie si nectar!

Nu este meschin, nu este zgarcit. Poate sa fie calculat, poate sa refuze o investitie neproductiva dar nu va cauta niciodata solutia cea mai ieftina, cadoul cel mai modest sau restaurantul „convenabil”. Detesta sa cumpere second hand! Asadar, ai grija si, daca-l iubesti, nu-l impinge la cheltuieli extravagante pentru ca le va face.

Este artist, este sensibil la frumos si uraste lucrul ponosit. Este perfectionist, chiar in sensul acela, vecin cu compulsivitatea. Daca iesi cu el, va trebui sa te imbraci cu gust dar nu neaparat foarte scump: cu simtul lui estetic, nu va aprecia o haina de firma cu care nu-ti sta bine. Este pretentios, dar nu snob!

Reversul
Am ajuns la partea cu Infernul: Fiecare calitate pe care o are iubitul tau nativ in Pesti pare sa aiba un pret.

Te poti baza pe el. Dar pana cand problema se rezolva, va fi foarte agitat si chinuit de spaima ca nu te va ajuta suficient si la timp. Va cauta febril cea mai buna solutie si va depune mult mai mult efort decat ar fi necesar. Incearca, deci, sa nu abuzezi de el, sa nu-i prezinti situatia mai grava si mai urgenta decat este. Incearca sa-i transmiti liniste si incredere, pentru ca asta nu-i va diminua interesul si responsabilitatea.

Nu este meschin, nu este zgarcit. Dar se va intreba mereu daca nu era cazul sa cumpere ceva mai bun, mai scump, daca ti-a oferit destul, daca a fost la inaltime. Asigura-l ca ceea ce ti-a oferit este tocmai bun, nici prea mult nici prea putin ci exact cat trebuie. Nu-i spune nici ca e prea mult. In general, abtine-te sa-l critici. Data viitoare, sfatuiti-va mai bine, dar odata cheltuiala facuta, las-o asa, nu-i strica inima.

Este artist, este sensibil la frumos si uraste lucrul ponosit. Uneori, justificat sau nu, se simte in inferioritate. Ba pentru ca nu are o masina destul de buna, ba pentru ca n-a fost in nu stiu ce tara, ba pentru ca nu are o casa destul de spatioasa. Spune-i ca aveti cea mai frumoasa masina, cele mai frumoase vacante si cea mai frumoasa casa pentru ca sunteti impreuna. Simplu, nu?

Nu, nu e chiar atat de simplu pentru ca barbatul nascut in zodia Pestilor – spre deosebire de femeia nascuta in aceeasi zodie – are un talent special de a se scufunda la mari adancimi. Daca porneste pe panta nemultumirii, se duce cu mare viteza. Are o logica de fier, o logica rigida, insa, aristoteliana. Nici nu stii unde s-a strecurat eroarea in mecanismul gandirii lui. Nici nu stii unde e fisura de care sa te agati ca sa-l contrazici.

Atunci solutia nu mai poate fi prescrisa ca o reteta. Trebuie sa simta toata dragostea si tot devotamentul tau. Daca il iubesti, vei gasi cu siguranta un gest, un cuvant numai al vostru care sa-l aduca inapoi, la suprafata.

Esti de ceva timp intr-o relatie cu un barbat nativ in Pesti si n-ai gasit solutia pentru schimbarile lui bruste de stare, dramatizarile, angoasele, micile manifestari paranoice? Te face sa suferi? Speri ca, in timp, problemele se vor rezolva de la sine si el va deveni mai tonic, mai echilibrat, mai optimist? Vino mai aproape sa-ti spun un secret: Omul nu se schimba niciodata. Chiar daca va face eforturi sa-si domine tumultul sufletesc, in momentele critice, in clipele de oboseala si, mai ales, cu inaintarea in varsta, oscilatiile vor reveni cu intensitate. Asadar, gandeste-te, hotarasta-te, pregateste-te. Love him or leave him!

Urbania

Foto: dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania