Monica Davidescu a făcut o dezvăluire emoționantă: „A fost prima mea dragoste, prima mea iubire”

Vezi pozele

Puțini știu că actrița Monica Davidescu este o mare iubitoare de animale. Ea a fost invitată în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor', de la Antena Stars, unde a povestit  că de-a lungul timpului a salvat o mulțime de pui de pisică sau de câine pe care i-a găsit pe stradă și de care i s-a făcut milă.

Monica a mărturisit că, de curând, a pierdut o cățelușă pe care a iubit-o foarte mult, atât ea, cât și întreaga familie, mai ales că fusese primul lor animal de companie.

Monica Davidescu a făcut o dezvăluire emoționantă

„Când iei un animal de companie ești responsabil de sănătatea lui toată viața. Agătuța este o cățelușă care ne-a părăsit acum o lună și jumătate. Avea într-adevăr 16 ani și două luni. A fost prima mea dragoste, prima mea iubire. A fost primul nostru animăluț, care i-a primit pe ceilalți cu brațele deschise. Și a fost ca o mamă pentru toți puiuții. Avem o întreagă poveste aici. Noi am salvat mulți puiuți de pe stradă, i-am crescut până la vârsta sterilizării, i-am sterilizat și apoi le-am găsit câte o familie', a mărturisit Monica Davidescu, la Antena Stars.

Despre poveștile impresionante pe care le-a trăit alături de animăluțele pe care le crește, dar și despre ce fel de îngrijire necesită acestea, Monica Davidescu vorbește sâmbătă, în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor' de la Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Citește și:

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, părinți după ani întregi de chinuri! Cum arată acum fetița lor

Interviu Monica Davidescu: 'Sunt vegheată de Sus'

Aurelian Temișan, amintiri din copilărie! Cine ar fi crezut că a fost dat afară din corul școlii și a rămas corigent la muzică

Aurelian Temişan, după concert a ajuns direct pe masa de operaţie: „Mi s-au tăiat picioarele şi mi s-a făcut rău!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete