Aurelian Temișan, amintiri din copilărie! Cine ar fi crezut că a fost dat afară din corul școlii și a rămas corigent la muzică

Aurelian Temișan făcea furori în anii 90`cu muzica lui. În ultima perioadă, însă nu prea a mai lansat piese noi, însă lucrează în televiziune și face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva', de la Antena 1.

Invitat în cadrul emisiunii „Aici eu sunt vedeta', Aurelian Temișan a venit alături de fiica lui Dora, de 7 ani. Fetița lui a spus lucruri neștiute despre celebrul ei tată. De pildă, că acesta a fost dat afară din corul școlii. Dar și cum, trei ani mai târziu, cântărețul a rămas corigent la… muzică.

Aurelian Temișan, amintiri din copilărie

„Într-a patra, am fost dat afară din corul școlii. Pentru mine a fost o bucurie, pentru că m-am dus la fotbal. Într-a șaptea, în trimiestrul doi, am rămas corigent la muzică, pentru că n-am știut teorie', a explicat Aurelian Temișan.

Ce va răspunde Dora Temișan la întrebări precum Ce ți-a spus tati să nu spui despre el?' sau Câte fete a iubit tati înainte să o cunoască pe mami?', telespectatorii Antenei 1 vor afla în această seară, într-o nouă ediție a show-ului „Aici eu sunt vedeta', prezentată de Dan Bittman.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Aurelian Temișan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Aurelian Temişan, după concert a ajuns direct pe masa de operaţie: „Mi s-au tăiat picioarele şi mi s-a făcut rău!'

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, părinți după ani întregi de chinuri! Cum arată acum fetița lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete