Aurelian Temişan, după concert a ajuns direct pe masa de operaţie: „Mi s-au tăiat picioarele şi mi s-a făcut rău!”

Aurelian Temişan a susţinut un concert Unplugged de zile mari luni, 26 iunie, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Un concert live de două ore, cu invitaţi pe măsură: Nico, Paula Seling, Gabriel Cotabiţă şi Cornel Ilie de la Vunk, dar care l-a solicitat la maxim.

În timpul spectacolului, publicul l-a aplaudat frenetic şi toată sala s-a ridicat în picioare! Chiar dacă a avut o prestaţie impecabilă, cântărețul nu s-a simţit extraordinar, din cauza unei probleme mai vechi de sănătate. Cu toate acestea, Temişan a spus zâmbind că aceste concerte ale lui fac bine la casă sufletului, prin conceptul lor, şi l-au cam pus la punct cu sănătatea.

Ce a păţit Aurelian Temișan în timpul spectacolului?

Astfel, dacă după primul concert Unplugged din primăvară, Aurelian Temișan a stat pe perfuzii timp de patru zile pentru a tratat o răceală mai veche, de data aceasta, după show-ul susţinut pe 26 iunie, cântărețul a trecut la…bisturiu!

Mai precis, Aurelian Temişan s-a operat, la două zile după concert, de dublă hernie inghinală. Mai mult decât atât, pentru că nu avea voie să facă efort, în sala, la spectacolul de pe 26 iunie s-a aflat chiar şi medicul său, pentru a se asigura că artistului nu i se face rău în timpul concertului.

„Domnul doctor Liviu Mosoia care m-a operat a fost în sala, la concert, din două motive: 1. Este iubitor de muzică şi 2. Ca să se asigure că totul decurge normal. Mi-a interzis să fac mişcări, să car, să cânt, pentru că a cânta e un efort (şi nu unul mic) şi am resimţit asta după piesă cu părinţii, am resimţit-o la propriu. Mi s-au tăiat picioarele şi mi s-a făcut puţin rău. La sfârşit, m-am aplecat şi mi-am pus mâinile pe genunchi, pentru că nu mai puteam. Acum însă mă refac şi sper să fiu în formă maximă cât mai repede. Ţin să le mulţumesc în mod special celor care au fost alături de mine şi m-au susţinut la concertul meu Unplugged de pe 26 iunie, de la TNB. M-aţi copleşit! Ne vom revedea curând la un alt concert pe care îl pregătesc pentru această toamna, un frumos tribut Aurelian Andreescu!', a mărturisit Aurelian Temișan.

Pentru a vedea mai multe imagini de la concertul artistului, deschide galeria foto de mai sus!

Mihaela Tudor

Citește și:

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, părinți după ani întregi de chinuri! Cum arată acum fetița lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete