Aurelian Temișan și Monica Davidescu, părinți după ani întregi de chinuri! Cum arată acum fetița lor

Aurelian Temisan si Monica Davidescu 3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 23

Aurelian Temișan și soția sa, Monica Davidescu, s-au chinuit să devină părinți ani la rând, însă nu prea au avut noroc. La un moment dat, au început să creadă că își fac speranțe în zadar, așa că în urmă cu aproximativ 14 ani au început demersurile pentru adopția unei fetiţe. Din păcate, însă birocrația le-a dat mari bătăi de cap, însă după un timp, parcă soarele a răsărit și pe strada lor. Monica Davidescu a rămas însărcinată când se aștepta mai puțin.

Se pare că cei doi s-au chinuit cu proceduri interminabile pentru adopție, care au durat mai bine de doi, însă în cele din urmă au renunțat, conform wowbiz.ro. Dar minunea s-a întâmplat. Se pare că tot răul a fost spre bine, pentru că până la urmă Aurelian Temișan și Monica Davidescu au reușit să-și îndeplinească cea mai arzătoare dorință.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, părinți după ani întregi de chinuri!

Monica Davidescu a rămas însărcinată și a reușit să ducă sarcina la bun sfârșit, fără probleme, și cei doi au fost binecuvântați cu o fetiță frumoasă, pe nume Dora Maria, care a venit pe lume pe 7 noiembrie 2010.  Dora are deja 12 ani și pare a fi copia fidelă a tatălui ei, după cum au observat și fanii în imaginile publicate de părinții ei.

Mai exact, Monica a pus o poză cu ei trei alături de mesajul: „Azi programul ei a început înaintea programului nostru. Devine un sprijin important. Are păreri bune despre promovarea spectacolelor Companiei Concordia, se implică în organizare și ne ajută mult înaintea punerii spectacolului în scenă.Activitățile ei de copil sunt primordiale dar îmi place ca se implică în activitățile noastre legate de organizarea în scenă.Seamănă cu… ziceți voi cu cine seamănă!'.

Fanii au reacționat imediat și au fost de părere că a luat ce era mai frumos de la părinții ei, însă mulți au fost de părere însă că micuța seamănă foarte bine tatăl ei.

„Cu amândoi, sunteti un trio minunat 😘❤️', „ Foarte frumoasă, seamănă bine cu ambii părinți', „Seamăna fizic cu tati!😍❤️', „Cu tata!❤️', „E un copil minunat! Seamănă cu ambii părinți, dar cu un pic mai mult cu tăticul ei', „O familie fericită'.

Dora este adorabilă și a moștenit de la părinții ei și pasiunea pentru pentru muzică și dans și le calcă pe urme.  Monica și Aurelian sunt extrem de mândrii de fiica lor, iar copila dă dovadă de o bunătate extraordinară. Ea se implică de mică, alături de părinții ei, în evenimente caritabile, și de când era la grădiniță a început să dăruiască jucăriile ei copiilor care nu au posibilități.

„Înainte de a o avea pe Dora ne-am gândit serios să adoptăm un copil. Apoi a venit Dora. Cu toate că am sperat la un frate sau o soră pentru ea, nu s-a întâmplat. Acum ne implicăm cu toții în evenimente ce pot ajuta mai mulți copii. Dora se implică alături de mine în astfel de evenimente de când era la grădiniță. Din momentul în care a învățat să dăruiască din jucăriile ei pentru copii care nu au posibilități.', a povestit Monica.

În luna martie, juratul de la „Te cunosc de undeva' a făcut public pe Instagram un colaj cu fiica ei de când era mică și cum arată acum, în care dezvăluie cât de fericit este alături de soția și fiica lui: „Zece ani. Între prima si cea de-a doua fotografie sunt zece ani. Zece ani de Rai trăit pe Pământ. De învățături zilnice. De emoții, satisfacții, împliniri, lacrimi de bucurie, fericire. Celelalte… nici nu mai contează. Mulțumesc Monica, mulțumesc Dora!La câți mai mulți de zece, împreună! ❤'. Temișan și Monica formează un cuplu de 28 de ani.

Pentru a vedea cum arată copilul celor doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Citește și:

Interviu Monica Davidescu: 'Sunt vegheată de Sus'

Monica Davidescu – 4 avantaje ale vietii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete