Maria Dragomiroiu, reacție dură după ce în mediul online a apărut o știre care anunța moartea acesteia: “Vom lua măsuri”

O știre falsă apărută aseară în mediul online i-a pus pe jar pe fanii Mariei Dragomiroiu. Informațiile prezentate anunțau că artista ar fi murit, asta după ce ar fi suferit o operație de mai multe ore.

Maria Dragomiroiu, reacție dură după ce în mediul online a apărut o știre care anunța moartea acesteia

Cum știrea a fost răspândită rapid pe rețelele de socializare, informația falsă a ajuns inclusiv la îndrăgita cântăreață. Nu este pentru prima oară când artiști mari ai României sunt puși în astfel de situații. În urmă cu ceva timp, pe internet au circulat știri care anunțau moartea Irinei Loghin, dar și decesul actorului Marian Râlea.

Dacă Irina Loghin și Marian Râlea doar au lămurit că este vorba despre informații total eronate, Maria Dragomiroiu este hotărâtă să facă dreptate, iar cei care au răspândit astfel de informații false să suporte consecințele. Astfel, împreună cu soțul acesteia, Bebe Mihu, artista va încerca să găsească o modalitate prin care autorii știrii să fie pedepsiți.

“Este cineva care se ocupă cu așa ceva. La fel a făcut și cu doamna Irina Loghin, când eram în turneu cu dânsa a apărut știrea că a murit. Cum să faci așa ceva? Să spui că a fost o operație de 6 ore? Mie mi-a arătat Nicu Paleru, pe telefon. Când am deschis știrea, vă dați seama ce am simțit. Vom discuta cu cineva care să ne îndrume către autoritățile care se ocupă de așa ceva. Vom lua măsuri.”, a spus Maria Dragomiroiu, potrivit stirilekanald.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Maria Dragomiroiu.

Foto: facebook

Citește și:

Lavinia Pârva nu a crezut niciodată că se va mărita cu Ștefan Bănică. Artista a vorbit despre primul lor copil

Care este adevărul despre moartea Dj-ului Avicii? Familia a explicat totul prin intermediul unei scrisori publice

În doar 7 săptămâni și-a tonifiat tot corpul! Xonia a dezvăluit programul care a ajutat-o să slăbească rapid și ușor: „A dat rezultatele pe care mi le-am dorit'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete