Modul neașteptat în care o bătrână din Ucraina a ucis opt soldați ruși

Pe măsură ce conflictele din Ucraina continuă, cetățenii țării apelează la orice metodă de a scăpa de invadatorii ruși. Unii dintre ei au pregătit cocktail-uri Molotiv, alții au luat arma în mâini.

Cei mai bătrâni, însă, au apelat la alte metode inedite de a ucide răufăcătorii care le-au distrus o mulțime de orașe. Se pare că o femeie în vârstă le-ar fi dat unor soldați prăjituri de casă… otrăvite. Bunica ar fi reușit, astfel, să doboare opt soldați ruși, potrivit unui apel telefonic interceptat de Serviciul de Securitate al Ucrainei.

Potrivit Aljazeera, Kievul a fost din nou bombardamente în această dimineață.

„Majoritatea locuitorilor Kievului au plecat, dar cei mai vulnerabili – bătrânii și cei foarte fragili care sunt bolnavi – sunt de fapt cei care au rămas în urmă – și aceștia sunt oamenii care se ascundă speriați în apartamentele lor', scrie sursa mai sus menționată.

Dmytro Zhyvytskyy, guvernatorul Sumy, spune că satele Novoselytsya și Verkhnya Syrovatka se află în zona contaminată de o scurgere de amoniac.

El a spus că oamenilor din zona afectată li se recomandă să se adăpostească imediat în subteran și, dacă este detectat amoniac, să respire prin pansamente de tifon înmuiate în acid citric.

Războiul din Ucraina ar putea duce la criză alimentară globală

Războiul dintre Ucraina și Rusia, doi dintre cei mai mari producători de culturi din lume, ar putea duce la o criză alimentară „la scară globală', potrivit ministrului francez al agriculturii Julien Denormandie, care a vorbit înaintea reuniunii UE pentru agricultură.

Miniștrii UE vor discuta despre situația alimentară cu omologul lor ucrainean într-un apel video, a adăugat el.

Un oficial al Programului Alimentar Mondial a declarat vineri că lanțurile de aprovizionare cu alimente din Ucraina se prăbușesc, infrastructura cheie precum podurile și trenurile distruse de bombe și multe magazine alimentare și depozite goale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri