Soţia preşedintelui Zelenski cere ajutor: “arătați aceste fotografii femeilor ruse” 

Soția președintelui Zelenski cere ajutor mass-mediei oneste din toată lumea să arate fotografiile copiilor uciși de către armata rusă. 

Soția președintelui Zelenski a fost extrem de vocală de la începutul războiului, chemând Primele Doamne de pe tot globul să-și ofere sprijinul. Ea a lansat și un canal Telegram, astfel încât ucrainenii să poată accesa informații verificate despre ceea ce se întâmplă în țară. Olena Zelenska a fost dintotdeauna o puternică activistă pentru drepturile femeilor.

“Vă solicităm să ajutaţi, în special prin intermediul agenţiilor afiliate, pe Ucraina şi pe ucrainenii care în prezent fug de război. Vă cerem să deveniţi mediatori în organizarea de culoare umanitare veritabile” a adăugat ea.

Copiii noștri. Alisa din orașul ucrainean Ochtyrka. Nu a ajuns să aibă mai mult de 8 ani. A murit în timpul împușcăturilor, împreună cu bunicul ei, care încerca să o protejeze cu propriul corp.

Polina din Kiev. A murit împreună cu părinții și fratele ei în timpul unui schimb de focuri pe străzile capitalei. Sora ei se află în stare critică.
Arsenij, în vârstă de 14 ani. Splitul unei arme l-a lovit pe băiat în cap. Paramedicii nu au putut ajunge la el din cauza împușcăturilor și a sângerării lui Arsenij. Mătușa lui a fost ucisă, iar părinții lui abia au supraviețuit incendiului în timp ce încercau să recupereze trupul copilului lor.

Grav rănit de tirul de rachete. Kirill, în vârstă de 18 luni, din Mariupol, a fost încă spitalizat de părinții săi în urma unui tir de gloanțe. Însă medicii trebuie să raporteze acest lucru. Cel puțin 38 de copii au fost deja uciși în Ucraina. Și acest număr poate continua să crească chiar acum din cauza focului din orașele pașnice!

Când cei din Rusia vor spune că nu sunt în război cu populația civilă, arătați-le aceste imagini!

Soţia preşedintelui Zelenski este scriitoare

Înainte de a deveni Prima Doamnă a Ucrainei, Olena a lucrat ca scenarist. Ea a continuat să scrie când a fost ales Zelensky președinte, dar și-a redus încet activitatea pe măsură ce s-a implicat mai mult în activități ca Primă Doamnă. Olena Zelenska a început prin a implementa programe de nutriție mai bune în școli, a devenit o activistă remarcabilă care promovează drepturile femeilor, eforturile paralimpice și educația STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) pentru femei. De asemenea, ea a co-creat Centrul Național de Apeluri pentru violența domestică pentru a ajuta victimele să caute sprijin imediat.

Foto: Facebook

Citeste și:

Imagini cu Volodimir Zelenski când dansa pe tocuri, pe ritmurile lui Beyonce. Președintele Ucrainei a câștigat un concurs de dans

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri