Mitul aparatelor de crunch. Costin Glăvan te învață cum să faci abdomenele corect


Aparatele de crunch s-au bucurat de un adevărat succes, mai ales în perioada anilor ’90. Vrăjiți de efectele lor miraculoase, oamenii aruncau sume de bani fabuloase pe aceste aparaturi, ca în final să fie dezamăgiți de rezultatele obținute și să se convingă că totul este doar un mit. 

În videoclipurile pe care le urmăream la televizor, modele cu un trup sculptat și foarte bine tonifiat ne învățau cum să folosim aparate de crunch, astfel încât să obținem un abdomen perfect și cu pătrățele. În realitate, aceste aparate ne pot cauza probleme de sănătate, afectându-ne în mod radical postura corpului.

Mitul aparatelor de crunch

Pentru că aparatele de crunch îți susțin mult prea mult zona gâtului, mușchii existenți aici nu vor fi lucrați absolut deloc. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că între mușchii abdomenului și cei ai gâtului nu există o proporție, lucru care îți poate solicita inutil corpul. Costin Glăvan, profesionist în fitness și stil de viață sănătos, îți explică de ce aparatele de crunch sunt doar un mit și te învață cum să faci abdomenele corect, astfel încât să obții cele mai bune rezultate, iar postura ta să nu aibă de suferit.

Urmărește materialul video pentru a vedea explicațiile specialistului Costin Glăvan.

Foto: avantaje

Citește și:

Ce stretch-uri să faci pentru a sta mai dreaptă

Exercițiul simplu care te ajută să ai un abdomen plat și tonifiat

Tot ce trebuie să știi despre mitul „apleacă-te din genunchi'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Video