Exercițiul simplu care te ajută să ai un abdomen plat și tonifiat

Orice doamnă sau domnișoară își dorește să se poată lăuda cu un abdomen plat și tonifiat, mai ales atunci când îmbracă costumul de baie sau poartă un top cropped.

Pe lângă exercițiile pe care le facem mai tot timpul la sală și care ne ajută să obținem abdomenul mult visat, există și un truc simplu, dar care poate face minuni atunci când vine vorba despre postura ta, dar și despre sănătate.

Exercițiul simplu care te ajută să ai un abdomen plat și tonifiat

La nivelul abdomenului nostru există un mușchi despre care foarte puțini au auzit, transversus abdominis. Cum foarte puține persoane știu de existența acestuia, el nu se bucură de prea multă atenție și este lucrat foarte rar sau chiar deloc în anumite cazuri.

Transversus abdominis are un rol foarte important în organism, el având capacitatea de a contribui la obținerea unui abdomen plat și la o postură cât mai corectă, care să protejeze coloana vertebrală. În plus, acesta trage buricul înăuntru și îi permite să iasă în afară atunci când inspiri diafragmatic, ajutându-te să respiri într-un mod corect.

Costin Glăvan, profesionist în fitness și stil de viață sănătos, te învață cum să îți lucrezi mușchiul pe nume transversus abdominis și cum să ai un abdomen plat.

Urmărește materialul video pentru a vedea cum trebuie să procedezi pentru a executa corect exercițiul.

Bianca Hriscu

Foto: avantaje

Citește și:

Tot ce trebuie să știi despre mitul „apleacă-te din genunchi'

Karate pentru copii. Episodul 5: Apărare la sustragerea unui obiect

Testul care îți arată dacă ai hipermobilitate. Ce exerciții fizice sunt recomandate în această situație?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Video