Misterele vindecătoare ale apei hexagonale

Apa hexagonală sau apa Tetrahedron, despre care se vorbeşte tot mai mult în ultima vreme, este o descoperire stranie ce s-ar putea dovedi una dintre cele mai uimitoare terapii ale secolului. Descifrează câteva dintre misterele care o înconjoară.

apa hexgonală, apa care vindeca

Structura apei hexagonale

Apa, elementul-cheie al corpului uman

Apa hexagonală este o structură stabilă, derivată a apei structurate (apa biologică pură, cunoscută şi ca apă ultrauşoară sau apa de gheţar) şi este formată din opt molecule concentrate într-un hexagon perfect denumit şi Steaua Kepler. Descoperirea ei a pornit de la încercările, vechi de când lumea, de a găsi un procedeu universal valabil pentru tratarea a aproape oricărei afecţiuni, iar eforturile s-au concentrat pe studierea celui mai reprezentativ element din corpul uman: apa.

Aceasta este cel mai răspândit element, are rol esenţial în toate reacţiile biochimice şi în toate procesele vieţii, este singurul solvent biologic universal şi unica substanţă moleculară care există pe Terra în toate cele trei stări de agregare, fără vreo influenţă din partea omului.

Radicalii liberi

Bioterapeuţii au demonstrat că, o dată cu înaintarea în vârstă a organsimului, apa biologică structurată, existentă în celule, se încarcă cu radicali liberi, devine impură, atât fizic, cât şi energetic şi inhibă procesele celulare ceea ce conduce la diferite afecţiuni.

Această apă intracelulară are un grad superior de ordonare, semănând mai mult cu cristalul de gheaţă decât cu apa lichidă, iar dacă i se modifică structura, s-a constat că ea capătă o serie de proprietăţi enigmatice, care n-au fost încă înţelese pe deplin, iar efectele benefice asupra organismului se amplifică exponenţial.

Există vindecarea cu… apă

Apa hexagonală s-a obținut în laborator prin eliminarea toxinelor, microorganismelor şi metalelor grele, apoi prin sărăcirea de izotopul greu al hidrogenului şi prin armonizarea moleculară într-un câmp magnetic de mare putere.

Rezultatul a fost o ordonare spaţială a apei într-o geometrie unică, hexagonală, ce produce un efect numit coerenţă moleculară' care amplifică abilitățile naturale ale apei de a reţine şi transfera informaţii şi poate completa deficitul biologic de apă pură, reîntinerind astfel, întreg organismul.

Efectele despre care se vorbeşte în experienţele de laborator efectuate până acum, cu apa hexagonală, includ eliminarea radicalilor liberi şi toxinelor, vitalizarea celualară la toate nivelurile organice şi reglarea sistemelor: nervos, imunitar, endocrin, metabolic, cardiovascular precum şi potenţarea tuturor funcţiilor organismului. Iar afecţiunile, pe care cei care au consumat apa structurată stabilă, spun că le combate, sunt extrem de multe şi diferite, de la ateroscleroză şi Parkinson la diabet şi obezitate, sau de la reumatism şi tumori, chisturi şi noduli, la hipertensiune şi parodontopatie.

Adrian Cîlţan
Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate