Mihai Ghița va prezenta un caz șocant în emisiunea „Asta-i România!”. Cum arată spitalul invadat de purici

Mihai Ghița va prezenta un caz șocant în emisiunea „Asta-i România!”. Cum arată spitalul invadat de purici

Emisiunea „Asta-i România!' revine duminică seară, de la ora 20:00, la Kanal D, cu un nou sezon. Ediţia din acest weekend debutează cu un reportaj amplu despre pericolele din farfuria romanului şi secrete bine ascunse de industria alimentarea.

Telespectatorii vor vedea, de asemenea, imagini revoltătoare care înfăţişează ce se mai întâmplă în sistemul sanitar din România anului 2017, dar şi cum sunt aruncaţi banii românilor de către autorităţi pe nimic.

„Asta-i România!', revine cu un nou sezon, duminică, de la ora 20:00, la Kanal D

„În acest nou sezon vom încerca să venim cu soluţii la problemele românilor. Nu numai că aflăm cu se mai confruntă ei, dar să îi şi informăm şi să răspundem unor întrebări fireşti', a spus Mihai Ghiţă.

Un exemplu teribil al nepăsării autorităţilor prezentat în emisiune este soarta unor bătrâni care sunt nevoiţi să parcurgă distanţe uriaşe, de zeci de kilometri, că să îi consulte un doctor. Tot un exemplu incredibil este cel dintr-un spital în care puricii circulă nestingheriţi.

„Șocant este că directorul spitalului ne spune că a găsit în pansamentul unui pacient mii de purici. Angajaţii spitalului stau de vorba între ei şi spun:  Este o bucăţică din realitate, nu o secvenţă dintr-un film ', a mai spus prezentatorul emisiunii, Mihai Ghiţă.

Noul sezon „Asta-i România!' revine cu o prezentare grafică nouă pe care telespectatorii o vor descoperi chiar duminică seară, de la ora 20:00. Nu rataţi spectacolul României reale, în fiecare duminică seară, la Kanal D!

Citește și:

Dan Bittman a mărturisit ce va face fiul lui cel mare după ce a luat BAC-ul: „Trebuia să îl ia ca să nu mai piardă un an aiurea'

Elena Gheorghe a dezvăluit de ce a născut înainte de termen: „Aveam contracţii!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse