Elena Gheorghe a dezvăluit de ce a născut înainte de termen: „Aveam contracţii!”

 

Elena Gheorghe a devenit mamă pentru a doua oară pe 15 iulie. Cântăreața a adus pe lume o fetiță, înainte de termen. Copila a primit numele de Nicole. 

Elena Gheorghe a fost externată din spital, miercuri, 19 iulie, împreună cu fiica ei. Imediat după ce a devenit mămică, artista a și acceptat invitațiile la televizor. Elena a povestit cu sinceritate, în cadrul unui interviu, de ce a născut înainte de termen.

De ce a născut Elena Gheorghe înainte de termen: „Mă bucur că și-a ales clipa când să vină'

Cântăreața a dezvăluit cum au fost zilele de dinainte de a naște pentru a doua oară.

„Nici n-am apucat să-mi fac bagajele. Eu am plecat pentru un control. M-au păstrat acolo… S-a întâmplat că am stat cam o oră la monotorizare. Am aţipit în timpul ăsta, deşi aveam contracţii. Mă lăsau. Când m-am trezit, era rezerva plină şi mi-a spus „Stai liniştită, nu te speria, acum mergem în sala de naşteri'. Nu că m-a luat panica mare, dar îţi dai seama că atunci când te trezeşte cineva din somn şi trebuie să faci ceva atât de important, nu ştii ce să crezi… Totul s-a întâmplat pe repede-înainte şi a fost o super experienţă…

Când s-a auzit un ţipăt din toţi plămânii, am zis „Ea e!'… Am plâns, că am fost super emoţionată. Când ţi-o aduce pentru prima dată la piept nu ai cum să nu te topeşti…

Eu joi şi vineri am avut ceva contracţii, numai că nu am crezut că voi naşte aşa devreme. Am crezut că vor trece, însă în dimineaţa de 15, dis-de-dimineaţă de la 6, am zis ca trebuie să merg la un control că sunt mai dese contracţiile. Pe 25 eram programată. Joi şi vineri am stat super cuminte. Ea cred că s-a panicat, nu mai e niciun dans, cred ca trebuie să ies. Asta inseamna că ei îi plăcea foarte tare ce se întâmpla. Eu mă bucur că ea şi-a ales clipa când să vină. Până la urmă tot Dumnezeu alege când trebuie să vină, că e prin cezariană, că e prin naştere naturală', a declarat Elena Gheorghe pentru emisiunea „Răi da buni', de la Antena Stars.

Elena Gheorghe este căsătorită cu Cornel Ene, împreună cu care mai are un băiețel, Nicholas.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Elena Gheorghe, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Elena Gheorghe a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să îl aducă pe lume

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete