Mesaje de Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Ce urări le poți transmite celor care își sărbătoresc onomastica?

După o perioadă de post, în casele foarte multor români este astăzi motiv de sărbătoare. Pe 29 iunie sunt sărbătoriți Sfinții Apostoli Petru și Pavel, iar pentru că o mulțime de femei și bărbați poartă aceste nume, în această zi sfântă își sărbătoresc onomastica.

Cele două nume sunt des întâlnite în România. Astfel, toți cei care poartă numele Petru, Petruța, Petronela, Pavel, Paul, Paula sau alte derivate ale acestora își serbează pe 29 iunie ziua onomastica.

Mesaje de Sfinții Apostoli Petru și Pavel

Dacă printre apropiați, rude sau prieteni există și persoane care poartă aceste nume, astăzi trebuie să le faci cele mai frumoase urări. Noi ne-am gândit să facem o selecție a celor mai frumoase mesaje de la mulți ani pe care le poți trimite celor dragi.

“Cu ocazia zilei de nume îți doresc să ai parte de tot ce e mai bun, de fericire, sănătate și dorințe împlinite! La mulți ani!”

“Numele sfânt pe care l-ai primit la botez să te apere de rele, să îți aducă liniște, fericire și noroc. La mulți ani!”

“Este o zi importantă pentru tine și mă alătur și eu celor care astăzi îți urează un călduros “La mulți ani!”. În drumul tău prin viață să întâlnești doar oameni frumoși și care să te ajute să depășești orice obstacol.”

“La mulți ani! Sfântul al cărui nume îl porți cu mândrie să te însoțească la fiecare pas, să îți dea putere să treci peste momentele dificile și să te ajute să faci întotdeauna cele mai bune alegeri. O zi minunată!”

“Îți doresc ca în această zi specială să îi ai alături pe toți cei dragi ție și să vă bucurați împreună. Sper să ai o zi perfectă, să te bucuri din plin de ea și să petreci exact așa cum îți dorești. La mulți ani!”

“E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La mulți ani!”

“Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani!”

“Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!”

“La mulți ani! Îți doresc ca în această zi să uiți de tot ce a fost rău și să te bucuri de fiecare clipă. Sper să ai parte doar de lucruri frumoase, sănătate, fericire și iubire!”

“Să ai parte de sănătate, dorințe devenite realitate, fericire și iubire. La mulți ani frumoși și sănătoși!”

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Rugăciune către Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Te apără de boli, te ferește de nedreptăți și răutăți și îți aduce pace sufletească

Acatistul Sfinților Apostoli Petru și Pavel. Citește-l astăzi și te va feri de rele tot anul

Tradiții și obiceiuri specifice sărbătorii Sfinților Apostoli Petru și Pavel

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse