MARȚI, 7 aprilie: Veștile bune ale zilei în plină epidemie de coronavirus

În plină epidemie de coronavirus, vștile bune încep să apară cu o frecvență din ce în ce mai mare. În timp ce Germania, Austria, Cehia încep, timid, să relaxeze condițiile izolării, în România „armamentul' împotriva COVID-19 se întărește.

Veștile bune ale zilei în plină epidemie de coronavirus, de astăzi, sună FIX așa:

1. Fundația pentru Copii Ronald McDonald donează 60.000 de euro. Banii vor fi folosiți în procesul de amenajare a secției ATI de la Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie Ana Aslan. Secția va deservi noul spital temporar ROL 2, care a fost ridicat pentru a asigura asistență medicală specializată pentru pacienții infectați cu noul coronavirus.

2. Parohia Doamna Oltea în colaborare cu societatea Scandia Sibiu a donat un camion cu alimente pentru Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din capitală. În același timp, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a cumpărat două echipamente pentru testare COVID-19, în valoare de 100.000 euro, pe care le-a donat Spitalului Județean de Urgență Suceava.

3. 10.000 de lei donați de un pensionar de 87 de ani din Cugir. Banii au mers către Asociaţiei Spitalului Orăşenesc Cugir, pentru achiziţia de echipamente medicale.

4. Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a anunțat ieri că Antibiotice Iași a cerut aviz pentru a începe producția a două tipuri de biocide, la fel și OMV Petrom.

5. Miercuri, 8 aprilie, începând cu ora 21.00, timișorenii sunt invitați să iasă cu lanterne la ferestră sau balcoane preț de 15 minute. Acesta se vrea a fi un manifest în semn de solidaritate pentru cei care luptă în linia 1 împotriva coronavirusului.

Urmărește interviul VIDEO pe care l-a dat dr. Adrian Marinescu, în exclusivitate, pentru Revista Avantaje.

Foto: LoveThisPic

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse