Maria Tănase, o voce de aur și o prezență răpitoare! Cine au fost bărbații care i-au marcat viața

Maria Tănase, o voce de aur și o prezență răpitoare! Cine au fost bărbații care i-au marcat viața

Maria Tănase este unul dintre cele mai marcante nume din istoria muzicală românească. Ea a fost o interpretă de muzică populară, ușoară, lăutărească, romanțe și teatru de revistă. Maria Tănase s-a născut pe data de 25 septembrie 1913 la București și a decedat la data de 22 iunie 1963.  Artista a fost supranumită „Pasărea măiastră' de către Nicolae Iorga, dar și „Regina cîntecului românesc'.

Pe lângă viața sa artistică înfloritoare, Maria Tănase a avut parte și multe iubiri pătimașe. În adolescență, cântăreața s-a iubit cu un medic, care a lăsat-o însărcinată. Ea avut o relație pasională și cu sculptorul Constantin Brâncuşi. De asemenea, s-a iubit cu un spion francez şi şi-a vândut averile ca să-l scape de închisoare, conform adevarul.ro. Maria Tănase s-a căsătorit cu confidentul Clery Sachelarie, cel care i-a tolerat capriciile aventuroase.

Marile iubiri din viața artistei Maria Tănase

Maria Tănase a fost mereu o fire deschisă când a venit vorba despre iubire. A frânt multe inimi, ba chiar nu a refuzat nici aventurile de-o noapte.

Prima iubire a Mariei Tănase a fost un medic care a și lasat-o însărcinată la vârsta de doar 16 ani. Tot acest medic a ajutat-o să și întrerupă sarcina. Cu toate acestea, această intervenție i-a marcat toată viața. Cântăreața nu a mai putut să aibă copii niciodată. La finalul acestei relații eșuate, Maria Tănase s-a apucat de fumat.

Pentru a afla cine au fost bărbații care i-au schimbat viața Mariei Tănase, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: adevarul.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Cine au fost femeile din viața lui Constantin Brâncuși

Cum arată astăzi cei mai cunoscuți actori din celebrul serial „Tânăr și neliniștit'

Cum arată Eva Kiss în prezent, la 27 de ani după ce a părăsit România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte