Cum arată astăzi cei mai cunoscuți actori din celebrul serial „Tânăr și neliniștit”

Heather TomSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cine nu a auzit de celebrul serial „Tânăr și neliniștit'? Este o întrebare retorică, pentru că și cei mai tineri au auzit, probabil, de el de la părinții sau bunicii lor. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute seriale de pe tot globul, care s-a bucurat de un succes nebun timp de zeci de ani. 

„The Young and the Restless„ , după denumirea serialului în engleză, a fost difuzat prima dată pe data de 26 martie 1973 pe canalul TV american CBS. Acesta este difuzat și în prezent și are o adevărată istorie, ajungând la un număr impresionant de peste 11.000 de episoade.

Acțiunea serialului „Tânăr și neliniștit'

La început, „Tânăr și neliniștit' a prezentat familiile Brooks și Foster, precum și antiteza dintre omul bogat și cel sărac sub forma căreia au fost expuse. Celebrul serial a rămas cunoscut pentru schimbarea colosală de la începutul anilor 1980. Atunci acțiunea s-a mutat asupra rivalității dintre familiile și companiile deținute de John Abbott și Victor Newman. Patriarhul familiei Brooks, publicistul Stuart Brooks, aparținea înaltei societăți, pe când Liz Foster abia putea să facă față facturilor și datoriilor.

Creatorul serialului, William Bell, a fost nevoit să elimine toată distribuția, mai puțin pe Jeanne Cooper (Katherine Chancellor) și Jess Walton(Jill Fenmore), conform wikipedia.org. Schimbarea a fost determinată de contractele restrictive încheiate cu actorii inițiali, care au fost ostili după ce durata de difuzare s-a mărit de la 30 de minute la o oră întreagă. Prin urmare, Bell a mutat conflictul Brooks – Foster, între familiile lui Victor Newman, John Abbott și Paul Williams.

Victor Newman a fost adus de Katherine Chancellor în Genoa City pentru niște afaceri. Mai apoi a întâlnit-o pe Nicole “Nikki” Reed. Victor și Nikki s-au îndrăgostit la prima vedere. Victor a divorțat de Julia, actuala lui soție, căsătorindu-se cu Nikki. Cei doi au avut împreună doi copii: Victoria Newman și Nicholas Newman. Victor a avut un accident de mașină peste câțiva ani, dar a fost salvat de Hope Adams. Cu aceasta a avut un copil, Victor Newman Jr. . Astfel, a uitat de Nikki și ceilalți copii.

John Abbot a avut doi copii cu Dina Mergeron, și anume pe John “Jack” Abbott Jr. și Tracy Abbott. Dina a mai avut un copil, Ashley Abbott, despre care nu se știa că nu este la lui John. John s-a căsătorit cu Jill Fenmore și a avut un copil cu ea, William “Billy” Abbott.

Cum s-au schimbat câțiva dintre cei mai cunoscuți actori din serialul „Tânăr și neliniștit'

Și cum timpul nu iartă pe nimeni, câțiva dintre actorii celebri care au dat viață acestui serial s-au schimbat foarte mult. Alții, din contră, par foarte ușor de recuscut. Deschide galeria foto de mai sus pentru a afla cum arată astăzi actorii Peter Bergman, Jess Walton, Lauralee Bell și Heather Tom din serialul „Tânăr și neliniștit'.

Foto: northfoto.com, Facebook

Mihaela Tudor 

Citește și:

Cum arată Eva Kiss în prezent, la 27 de ani după ce a părăsit România

Aș vrea iar anii tinereții…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete