Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma, maraton muzical alături de cei mai tari artiști ai momentului. Live la Marea Unire ZU

Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Emma și Vlăduța LupăuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Smiley, Nicu Alifantis, Pepe, Lora, Andra, Bodo, Raluka și Proiectul Balkanic, Feli, Bella Santiago și Vlăduța Lupău au fost live la Marea Unire ZU.

„Ce unește ZU nu dezbină nimeni”, de mai bine de 8 ani de când matinalii Radio ZU au lansat acest concept.

Ca în fiecare an, Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma au „construit” alături de artiștii și ZUper ascultătorii Radio ZU un maraton cu muzică live.

Cu hituri de azi și slagăre de ieri, interpretări care au făcut pielea de găină tuturor celor care au fost prezenți în studio sau pe unul dintre canalele Radio ZU (ON AIR, social media, online).

„Pe 29 noiembrie facem una dintre cele mai frumoase zile de radio din tot anul”, anunța Mihai Morar cu fix o săptămână înainte de acest 29 noiembrie care a găzduit a 8-a ediție Marea Unire ZU.

În numele hiturilor, Radio ZU i-a unit pe Pepe cu Lora, pe Andra cu Bodo (Proconsul) și pe Smiley cu Nicu Alifantis.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma, maraton muzical alături de cei mai tari artiști ai momentului. Live la Marea Unire ZU

De asemenea, Marea Unire ZU de anul acesta a venit cu show-uri de excepție performate live de Raluka și Proiectul Balkanic, de Bella Santiago, de Feli.

ZUper exclusivitatea acestei ediții a fost prezența Vlăduței Lupău, pentru prima dată la Radio ZU.

Bella Santiago, singurul artist străin care a participat anul acesta la Marea Unire ZU, a interpretat fix prima piesă pe care a învățat-o când a decis să se mute în România, „Spune-mi”, piesă de referință lansată de Monica Anghel.

Feli a venit cu un moment cu totul și cu totul altfel anul acesta, despre care le-a povestit ON AIR lui Buzdu și Morar: „Am decis să fac altceva anul acesta.

Mie îmi place foarte mult să ascult hip-hop și sunt mare fan Subcarpați și atunci cu toată emoția din lume, am decis să cânt împreună cu băieții mei versiunea noastră a piesei „Rabdă inimă”. Încerc să par șmecheră, dar am emoții!”.

Andra și Bodo au răvășit audiența cu un moment extras din concertul Tradițional pe care-l susține artista la Sala Palatului, iar Lora pentru prima dată în duet cu Pepe … Au fost răvășitori, cu una dintre piesele din Top 10 al celor mai iubite piese românești.

„Un cântec temelie, în care te serbăm pe tine, Românie!”, frumos concluzionat de Mihai Morar, înainte să înceapă să se audă în boxe piesa Mihaelei Runceanu, „De-ar fi să vii”.

Smiley și Nicu Alifantis au fost de poveste când s-au unit în numele hitului „Piața Romană nr. 0”. O piesă inspirată de o perioadă din viața artistului Nicu Alifantis când chiar a locuit într-o garsoniră, în Piața Romană, la Nr. 9.

Povestea a spus-o în direct la Radio ZU, la Marea Unire ZU: „Eu m-am mutat în Piața Romană Nr. 9 împotriva voinței mele, în 1980. Era o garsoniera foarte mică, dar foarte veselă.

Era un loc în care se muncea, se cânta mult, se conviețuia și, în general, am foarte multe și foarte frumoase amintiri de acolo!”.

Raluka și Vlăduța Lupău au încins atmosfera, la rândul lor, cu piese emblemă ale muzicii românești, așa cum este tradiția la Marea Unire ZU.

În fiecare an de Ziua României, Radio ZU ține o tradiție. 1 decembrie este ziua în care muzica nouă întâlnește muzica veche. Mai exact, invităm artiștii momentului să cânte live în studio piese pe care le știi și tu și pe care le știu și ai tăi.

Sunt hituri nemuritoare care capătă o formă nouă prin vocea celor pe care îi asculți zilnic în playlistul ZU. Și asta pentru că … „Hiturile se ascultă la ZU!”

Citește și:

Care crede Mihai Morar că este rețeta unei căsnicii reușite? El și Gabriela formează un cuplu de 13 ani

Mihai Morar și-a botezat fetița într-o zi cu adevărat specială! Ce semnificație are ziua de 29 septembrie?

Daniel Buzdugan: „Să nu transmitem generațiilor următoare greșelile și eșecurile noastre’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse