Mihai Morar și-a botezat fetița într-o zi cu adevărat specială! Ce semnificație are ziua de 29 septembrie?

După ce familia lui s-a mărit la finalul lunii iulie, acum a venit momentul ca Mihai Morar să își creștineze fetița. Evenimentul a avut loc într-o zi cu adevărat specială, ziua de 29 septembrie având o semnificație aparte. 

În familia lui Mihai Morar a fost motiv de sărbătoare ieri. Omul de radio și-a botezat fetița, iar momentul a fost unul încărcat de emoție. Alături de soție și de cele două fiice mai mari, gemenele Mara și Cezara, acesta a pășit în biserică pentru a o creștina pe mezina familiei, micuța Roua.

Mihai Morar și-a botezat fetița într-o zi cu adevărat specială! Ce semnificație are ziua de 29 septembrie?

Încă de dimineață, Mihai Morar a dorit să își anunțe prietenii virtuali că pentru el și familia lui începe o zi importantă. Prezentatorul de televiziune a postat pe contul de facebook o fotografie cu o cană pe care era inscripționat un mesaj emoționant: “Tu ești oceanul dintr-o picătură, tu ești Roua!”

La scurt timp de la această postare a venit și imaginea din biserică, un adevărat portret de familie. Pentru marele eveniment, Mihai Morar a ales un costum elegant, în timp ce soția sa a strălucit într-o ținută colorată în negru și verde. Gemenele cuplului, Mara și Cezara au îmbrăcat două rochițe cu motive florale, iar vedeta a fost, așa cum era de așteptat, micuța Roua, care a purtat o rochiță turcoaz, din tulle.

Mihai Morar și soția acestuia nu au ales în mod întâmplător ziua de 29 septembrie pentru a-și boteza fetița. Prezentatorul de televiziune a ținut să explice importanța acestei zilei: “Azi, de Ziua Inimii, se botează Roua!”

Începând din anul 2011, pe 29 septembrie este sărbătorită Ziua Mondială a Inimii.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: facebook

Citește și:

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica lui Florin Busuioc! Cu cine seamănă Natalie?

Ce frumoasă era ultima iubită a lui Nicușor Ceaușescu! Dana Radu l-a îngrijit până în ultima sa clipă de viață

Povestea de dragoste dintre Violeta și Ștefan Andrei: „Ne-am iubit ca doi nebuni 53 de ani'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete