Daniel Buzdugan: “Să nu transmitem generațiilor următoare greșelile și eșecurile noastre”

Daniel Buzdugan - să nu transmitem generațiilor următoare greșelile și eșecurile noastre

Daniel Buzdugan trage un semnal de alarmă pentru părinții care fac anumite greșeli în educația copiilor. Daniel Buzdugan: Să nu transmitem generațiilor următoare greșelile și eșecurile noastre'.

Omul de radio Daniel Buzdugan a asistat la o scenă neplăcută într-un parc.

Buzdugan a văzut cum un copil a fost marginalizat de alți copii, pentru că era mai puțin “cool”. Mai grav este faptul că părinții nu au intervenit, spune Daniel Buzdugan.

Daniel Buzdugan: Să nu transmitem generațiilor următoare greșelile și eșecurile noastre'

Dezamăgit și cu un gust amar, Buzdugan a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook.

“Astăzi în parc am asistat la o scenă neplăcută. Un copil a fost jignit, umilit și alungat dintr-un grup de copilași pentru că “tu nu ești cool ca noi!”… Părinții copiilor ,”cool” (4 tați și vreo 2 mămici) n-au avut nicio reacție! Una dintre mămici a ripostat la replica mămicii copilului exclus: “ei trebuie de mici să se descurce singuri în orice situație, fără să-i cocoloșim”. Copii care-i umilesc pe alți copii, părinți care-i susțin prin neimplicare!

Dureros! Ce simte oare un copil care are 8-9 ani și care-i abuzat în halul ăsta?! Oare nu-i normal ca părinte să-l înveți ce este BLÂNDEȚEA pe copilul tău de la o vârstă fragedă? Orice copil poate fi învățat să se poarte frumos cu alți copii, să-și împartă jucăriile, să-i bage și pe alți copilași în jocul lui și că așa cum își dorește să se comporte alți copii cu el, la fel trebuie să se comporte și el cu ceilalți! Copiii depind de felul nostru de a fi, de modul cum le alinăm supărările și ce le explicăm.

În momentul în care noi nu prea intervenim înseamnă că-i lăsăm să crească ca-n junglă: jungla urbană! Vor fi ca niște animale sociale agresive care vor ataca mereu și care într-un final și-o vor fura rău de tot de la alte animale și mai agresive. Copilul reprezintă viitorul României și e obligatoriu să-l învățăm blândețea, altruismul, generozitatea. Copiii educați în duhul blândeții tot așa își vor educa și ei copii la vremea lor , în același duh!

Pacea sufletului este cea mai importantă! Dacă n-ai asta, atunci apar necazurile, frustrările, depresiile, bolile, lucrurile încâlcite, faptele necugetate ș.a.m.d. Să-i educăm pe cei mici și să nu transmitem generațiilor următoare apucăturile proaste, greșelile și eșecurile noastre! Educație prin imitație! Copiii fac ce văd la părinți!”, a scris Daniel Buzdugan pe Facebook.

Astăzi în parc am asistat la o scenă neplăcută. Un copil a fost jignit, umilit și alungat dintr-un grup de copilași…

Publicată de Daniel Buzdugan pe Marţi, 16 aprilie 2019

 

 

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete