Magazin online B.Braun – dispozitive, aparate, produse medicale

Magazin online B.Braun – dispozitive, aparate, produse medicale

Pentru a veni in sprijinul celor care folosesc, ocazional sau in mod curent, produsele B.Braun, producatorul german a creat un magazin online destinat cumparatorilor persoane fizice.

Magazinul este conceput pe 6 categorii:

  • Aesculap (dedicat afectiunilor cardio-vasculare)
  • Dispozitive medicale
  • Nutritie
  • Dezinfectanti
  • Tratament plagi
  • Control glicemie

impartite, la randul lor, in subcategorii, astfel incat navigarea este usoara si foarte logica.

Magazin online, B.Braun

Ceea ce trebuie sa faca persoana interesata este:

Sa tasteze in bara de adrese a browserului de internet: http://magazin-bbraun.ro/.

Sa-si creeze un cont, urmand calea: Autentificare > CREATI-VA UN CONT. Creearea contului nu implica niciun cost si nicio alta obligatie pentru utilizator. Dupa primirea e-mailui de confirmare si dupa confirmarea prin accesarea linkului indicat, retineti parola de acces. La o vizita ulterioara, nu trebuie decat sa va autentificati cu adresa de e-mail si aceasta parola.

Sa navigheze si sa-si aleaga produsele dorite, folosind posibilitatile de selectie oferite de platforma: denumiri in ordine alfabetica, destinatii, cantitati etc., dupa caz.

Odata produsul / produsele alese, trebuie apasat butonul COMANDA, moment in care produsul va aparea in cosul de cumparaturi. Cantitatile si alte caracterisitici se pot ajusta inainte de finalizarea comenzii, iar pretul va fi recalculat de fiecare data.

La finalizarea comenzii, se va tine cont de posibilitatea ca adresa de livrare sa fie diferita de adresa de facturare (cea din actul de identitate).

Plata se va face la primirea prin curier coletului. Preturile insumeaza pretul producatorului + TVA, deci fara adaosurile comerciale practicate de farmacii.

Adela Teodorescu, B.Braun
„Din informatiile noastre, cele mai cautate produse sunt: branulele, trusele de perfuzie, cateterele venoase centrale, dezinfectantii de maini si alte suprafete, produsele de nutritie.

Solicitarile frecvente venite din partea pacientilor si cadrelor medicale ne-au determinat sa gasim un mijloc prin care produsele sa le fie distribuite rapid si fara costuri suplimentare.

Cand spun costuri suplimentare ma refer la adaosurile practicate de farmacii, adaosuri care nu pot fi controlate de noi. Asadar, ideea acestui site a avut la baza o necesitate a pacientilor si a cadrelor medicale, dar si dorinta noastra de a-i ajuta", precizeaza Adela Teodorescu, Product Manager B.Braun.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate