Ea este dovada că oricine poate să aibă o siluetă de invidiat

Când lui Deb i s-a spus că va trebui să învețe să meargă din nou după o intervenție chirurgicală, scopul ei de a pierde în greutate a ieșit din planurile ei de viitor.

După ce i-a fost eliminată o tumoare din șold, lui Deb i s-a spus că nu va mai merge niciodată. În urma intervenției chirurgicale, înlăturarea tumorii benigne a forțat-o pe Deb, mamă a doi copii, să fie prizonieră într-un scaun cu rotile. Altfel, a fost nevoită să învețe să meargă din nou.

Iar toate astea au venit la pachet și cu câteva kilograme în plus. Cel mai mult, Deb a cântărit 99,9kg.

“A fost cu adevărat dificil … mă simțeam fără suflare. Eram obosită și foarte tristă. După îndepărtarea tumorii, am pus peste 30 kg. Dar anul trecut, viața mea s-a schimbat din nou”.

“Căsătoria mea s-a destrămat, o altă tumoare mi-a fost îndepărtată și s-a descoperit că am și cancer de piele”.

“Totul s-a întâmplat dintr-o dată, și în decurs de un an am pus 40 kg.”

După ce a progresat, renunțând la scaunul cu rotile, Deb a dezvoltat o “prietenie nesănătoasă” cu mâncare. Renunțarea la micul dejun și întoarcerea la carbohidrații bogați în zahăr și calorii, la prânz și cină. “Mâncarea confortabilă m-a făcut să mă simt fericită”, a spus ea. “Dacă mâncam ceva frumos mă simțeam mai bine. Mâncarea a fost un prieten pentru mine”.

După ce s-a urcat pe cântar și a văzut că ea cântărea mai mult decât tatăl ei, Deb a știut că e timpul să facă o schimbare.
“Oamenii știau că am probleme de sănătate și am fost speriat să recunosc asta”, a spus ea.
“Mi-am pierdut toată încrederea. M-am simțit ca și cum m-aș sufoca în interior. Aveam dificultăți când mergeam pe jos”.

Astfel, Deb a decis să se alăture unei provocări la sală de gimnastică, cu scopul de a-și schimba obiceiurile alimentare, de a-și întări mușchii și, în cele din urmă, de a pierde în greutate.

“Eu alerg – nu am crezut niciodată că voi fi capabilă să fac din nou asta după o intervenție chirurgicală”. “Acum merg la sală de cinci ori pe săptămână.
” Nu mai beau băuturi carbogazoase, am uitat ce gust are pizza de vineri seara”, mărturisește Deb.

Vezi cum arată aici.

 

Iulia Sandu

Foto; Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Povesti adevarate