Love story pe Internet?

Vrei informatii? Apeleaza la Internet! Vrei sa conversezi cu oameni de pe toate meridianele? Apeleaza la Internet! Vrei sa-ti cunosti partenerul ideal? Sa apelezi la Internet? Si da, si nu!

Computerul isi dovedeste tot mai mult utilitatea, iar Internetul pare sa fie "regele" acestui spatiu virtual. Tot mai multi se lasa prinsi de vraja lui, fie pentru un scop practic – e atat de usor sa obtii o multime de informatii necesare! -, fie pentru a intra in contact cu oameni cat mai diferiti, din locuri cat mai indepartate.
Este placut sa stii ca, deschizand computerul, gasesti un mesaj prietenos, un salut neasteptat din cealalta parte a lumii sau ca poti conversa, liber si cu oricine, despre tot felul de lucruri.

Si pentru ca Internetul este un loc atat de propice pentru a face cunostinta cu tot felul de oameni, este firesc sa se apeleze la acesta chiar si pentru "intalniri sentimentale".

Cine isi cauta iubirea pe Internet?

Chiar daca barbatii sunt mai tentati sa transmita mesaje amoroase pe Internet, nici femeile nu se lasa mai prejos, mai ales in ceea ce priveste discutiile despre sex.

Se stie ca:

Comunicarea este importanta atunci cand iubesti, dar o relatie de cuplu nu se poate construi doar pe baza comunicarii intr-un spatiu virtual.

Motivele invocate?

  • Complexele fizice reale sau inchipuite, lipsa de incredere in sine, insotite de impresia ca nu sunt prea interesante pentru ceilalti. Nemultumite de ele sau de viata lor, acestor femei le este mai usor sa lege un contact in spatiul virtual al Internetului, in care simt ca pot deveni ceea ce nu sunt in totalitate.
  • Lipsa unei slujbe care sa le ofere implinire profesionala sau a unei familii adevarate, in care sa gaseasca afectiune, intimitate si comunicare, favorizeaza atractia pentru cautarea unei relatii ideale pe Internet.
  • Varsta nu prea are importanta. Poti intalni pe Internet tinere dezamagite in prima lor dragoste, dar si femei adulte, coplesite de banalitatea cotidiana si de lipsa de intelegere si atentie a sotului.

Se stie ca:

  • Aspectul fizic si contactul direct – caracteristice unei relatii obisnuite – sunt inlocuite de simple mesaje, situatie in care esti libera sa spui despre tine doar ceea ce vrei. Aceasta nu inseamna neaparat sa minti, ci doar sa te descrii intr-o lumina cat mai favorabila.
  • Cele care se indragostesc conversand pe Internet sunt, de cele mai multe ori, persoane singuratice si timide, care au dificultati in a dezvolta si a intretine astfel de relatii cu cei din jur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex