Maia Morgenstern și tatăl ei, o relație specială: “Tata s-a ocupat de mine secundă de secundă”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Chiar dacă acum este una dintre cele mai apreciate și mai iubite actrițe din România, Maia Morgenstern nu a avut întotdeauna o viață lipsită de greutăți, ci în perioada copilăriei, aceasta s-a lovit de foarte multe lipsuri și probleme.

Pentru Maia Morgenstern, familia este un punct sensibil și despre care vorbește întotdeauna cu dragoste și cu un respect deosebit. Cu toate că nu a avut chiar tot ce a visat în copilărie, actrița a povestit că a fost înconjurată de dragostea familiei. Invitată în emisiunea “Povești de viață”, difuzată în fiecare vineri, începând cu ora 16,  pe pagina de facebook și pe site-ul Revistei Avantaje, Maia Morgenstern a vorbit despre familie și despre relația specială pe care a avut-o cu tatăl ei.

Maia Morgenstern și tatăl ei, o relație specială

Dacă în acea perioadă mamele erau cele care își petreceau majoritatea timpului crescând copiii, multe dintre ele fiind casnice, în cazul îndrăgitei actrițe, lucrurile au fost puțin diferite. Aceasta a petrecut foarte mult timp alături de tatăl ei, acesta fiind cel care i-a îndrumat pașii în viață și care s-a ocupat de creșterea ei în prima parte a copilăriei.

“Copilăria mea, sincer vorbind, a fost marcată de lipsuri, de greutăți, de frustrări, de scrâșnete. Copilăria mea a fost marcată, evident, ca a oricărui copil sau așa cum ar trebui să fie copilăria oricărui copil, am fost înconjurată de dragostea familiei mele, de dragostea părinților mei. Poate că o să vi se pară atipic, poate că este atipic, tata este cel care a stat acasă și nu vorbim despre anul 2018 sau 2000, vorbim despre 1962, 1963, 1964. Tata a fost cel care a stat acasă prin forța lucrurilor, nu pentru că el a decis așa, dar stând acasă, el s-a ocupat de mine secundă de secundă, clipă de clipă. Mi-a îndrumat lecturile, mi-a deschis curiozitatea. Părinții mei m-au înconjurat, nu am pretenția că sunt foarte originală, nici nu vreau, aș vrea să nu fiu originală acum, aș vrea să mă înscriu în cercul foarte multor copii protejați, iubiți de familia lor. M-au crescut cu dragoste, cu infinită răbdare. M-aș bucura copiii mei să spună despre mine că am avut atâta răbdare câtă a avut mama cu mine”, a povestit Maia Morgenstern.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a asculta povestea din spatele relației speciale dintre Maia Morgenstern și tatăl ei.

Foto: facebook

Citește și:

Maia Morgenstern a dezvăluit profesia pe care ar fi urmat-o dacă nu ar fi iubit atât de mult actoria: „Dacă nu aș fi fost actriță, tare mi-ar fi plăcut să…'

Cum s-a schimbat viața Analiei Selis după ce a devenit mamă? Acesta este motivul pentru care cântăreața a decis să renunțe la muzica latino comercială

Nicolae Voiculeț, declarații emoționante. Celebrul naist a dezvăluit metoda incredibilă prin care tatăl său a reușit să se vindece de tuberculoză

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Video