Mirela Retegan, viața ca un carusel


Copiii o știu ca fiind Tanti Prezentatoarea. La fel și părinții. Și pe bună dreptate. Mirela Retegan se identifică cu Gașca Zurli și aduce buna-dispoziție atât printre cei mici, cât și printre cei mari. Spectacolele Găștii Zurli se țin cu casa închisă. Sălile sunt pline pentru că Tanti Prezentatoarea știe și să distreze, și să educe. 

Mirela Retegan e tot timpul plină de energie și îți dă senzația că viața nu a avut să-i dea și ei porția de lovituri pe care ne-o luăm cu toți. E doar o senzație. Una greșită. Viața Mirelei Retegan a fost asemeni unui carusel – când sus, când jos, când cu salturi periculoase. Optimistă, pozitivă, având multă încredere în forțele proprii, Tanti Prezentatoarea a dat vieții de nenumărate ori restart.

În ediția de astăzi a emisiunii Lifestyle sănătos vorbim despre lecții de viață, despre destin și predestinare, despre dragoste la prima vedere și despre diete. Și despre cum să ne găsim puterea de a ne ridica și de a ne aduna sufletul bucată cu bucată de pe jos atunci când Providența pare să ne fi întors spatele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Lifestyle sănătos