Cele mai dificile tipuri de păr au nevoie de o îngrijire specială

Loredana Bătărigă a aflat că are cancer la sân când era în luna a patra de sarcină. A ales să ducă sarcina până la capăt, deși unii medici nu îi dăduseră fătului nicio șansă de supraviețuire.

Loredana a început să umble din medic în medic în căutarea specialistului care o va putea salva atât pe ea, cât și copilul. Și l-a găsit în persoana doctoriței Dana Lucia Stănculeanu de la Spitalul Fundeni.

După nașterea unui băiețel perfect sănătos, Loredana a început chimioterapia. După primele 10 zile de tratament, a început să-i cadă părul. Pentru o persoană care a avut toată viața părul lung, căderea părului a venit ca o lovitură. Nu era un lucru neașteptat, dar, cu toate astea, o durea. Stilista a ajutat-o să scape de tot părul.

Loredana nu se jena să umble cheală pe stradă. Apela doar la puțin machiaj și atât. Pentru ea, faptul că rămăsese fără păr conta cel mai puțin în toată acea situație.

După ședințe chinuitoare de chimioterapie, după mastectomie unilaterală, după reconstrucția sânului, azi Loredana este complet vindecată. Și cu părul lung.

Cele mai dificile tipuri de păr au nevoie de o îngrijire specială

Părul fragilizat în urma tratamentelor chimioterapice, în urma bolilor de orice fel, are nevoie de o îngrijire specială. Produsele Wash&Go refac structura firului de păr, hrănindu-l în profunzime. Această gamă de produse oferă îngrijirea de care are nevoie părul subțire, tern, lipsit de volum. Formulele folosite în șampoanele, balsamurile, măștile și uleiurile de păr Wash&Go transformă părul deteriorat într-un păr frumos, strălucitor, plin de viață și de volum.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Lifestyle sănătos