Lavinia Pârva nu a crezut niciodată că se va mărita cu Ștefan Bănică. Artista a vorbit despre primul lor copil

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au o relația de ceva ani de zile, pe care au ținut-o multă vreme departe de ochii curioșilor. Anul trecut s-au căsătorit în secrete, iar treptat au început să publice poze în care apar împreună pe rețele de socializare.

Cântăreața Lavinia Pârva a fost invitată în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu', unde a vorbit deschis despre căsnicia cu Ștefan Bănică, despre vacanțe și pasiunile pe care cei doi le au în comun.

Lavinia Pârva nu a crezut niciodată că se va mărita cu Ștefan Bănică

Artista are convingerea că destinul este cel care i-a adus pe ea și pe soțul ei împreună, mai ales că nu și-a imaginat niciodată că se va căsători cu Ștefan Bănică.

„Cred că, dacă doi oameni trebuie să se întălnească, dacă este menit să fie împreună,  atunci așa se va întâmpla. (…) Dacă e vorba despre căsnicia mea, să știi că nu m-aș fi gândit niciodată. Eu, de fapt, am și o vorbă: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre ce vei face tu în viitor. Niciodată nu am stat sa programez. Multă lume mă întreabă când voi face un copil. Eu nu știu, nu programez. Las să vină lucrurile firesc, sa vină de la Dumnezeu pentru că eu cred că, daca e dat sa vină ceva, va veni', a spus Lavinia Pârva, la Antena Stars.

Despre cât este de specială relația pe care o are cu Ștefan Bănică, despre stilul lor de viață și schimbările din ultima perioadă de timp, Lavinia Pârva povestește duminică, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu' de la Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Lavinia Pîrva, fotografie emoționantă alături de Ștefan Bănică Jr. Ce a publicat cântăreața pe Internet

Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu Ștefan Bănică, după ce s-au căsătorit: „Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim'

După ce s-a căsătorit în secret cu Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva a vorbit despre sarcină: „Îmi doresc să devin mamă. Sunt pregatită'

Lavinia Pîrva a vorbit pentru prima dată despre nunta secretă cu Ștefan Bănică: „Sunt foarte, foarte fericită!'

Ștefan Bănică, primele declarații despre căsătoria cu Lavinia Pîrva: „Am 50 de ani, dar mă simt de 30'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete