Ștefan Bănică, primele declarații despre căsătoria cu Lavinia Pîrva: „Am 50 de ani, dar mă simt de 30”

Ștefan Bănică este unul dintre cei îndrăgiți artiști din România, iar muzica lui se bucură de un real succes. Cântărețul face parte din juriul „X Factor' și este un adevărat profesionist când vine vorba despre cariera lui. 

Recent, artistul s-a căsătorit în secret cu Lavinia Pîrva, însă nu a vut să facă prea multe declarații pe această temă. Invitat în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars, Ștefan Bănică Jr. a vorbit cu sinceritate despre căsătoria cu aleasa inimii lui, dar și despre schimbările din viața sa.

Ștefan Bănică, primele declarații despre căsătoria cu Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică a împlinit 50 de ani pe 18 octombrie, dar spune despre el că este un spirit tânăr și se simte de 30 de ani.

„Am 50 de ani, dar mă simt de 30. Nu știu dacă arăt de 30, dar eu așa mă simt. Nu are importanță pentru tine cum arăți, pentru tine are importanță cum te simți. Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi. La noi, la actori, este o vorbă: atât timp cât nu moare copilul din tine rămâi tânăr', a declarat Ștefan Bănică în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

Despre cum se menține în formă la 50 de ani, dar și despre clipele de neuitat petrecute în ziua căsătoriei alături de aleasa inimii sale, Ștefan Bănică a vorbit în premieră în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe' difuzată sâmbătă, la Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: viva.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Moment emoționant pentru Ștefan Bănică junior: „Mă gândeam la fiu-miu'

Imagine de colecție cu Ștefan Bănică Junior din copilărie! Artistul este de nerecunoscutc

Lavinia Pîrva a făcut primele dezvăluiri despre nunta cu Ștefan Bănică Jr! Cum va arăta rochia ei de mireasă

Cum arată acum fiul lui Ștefan Bănică Junior

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete