Lavinia Pîrva, fotografie emoționantă alături de Ștefan Bănică Jr. Ce a publicat cântăreața pe Internet

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au o relație frumoasă de câțiva ani, iar anul trecut s-au căsătorit în secret. Cântăreața a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie în care în brațele soțului ei.

În fotografie, cei doi apar cu zâmbetul pe buze și par mai fericiți ca niciodată. De când sunt împreună, cei doi au fost foarte discreți în privința relației lor, iar de-a lungul timpului nu și-au expus dragostea public.

Lavinia Pîrva, fotografie emoționantă alături de Ștefan Bănică Jr

Lavinia și Ștefan se aflau la o petrecere, iar din imagine se poate observa foarte ușor cât de bine se simțeau.

Ștefan Bănică și artista s-au căsătorit anul trecut, în mare secret, în Bulgaria. Lavinia s-a dat de gol, atunci când a spus că de fapt ea și Ștefan s-au cununat religios în România. Artista a mărturisit că evenimentul nu a fost unul secret.

„Cununia regligoasă a fost facută în România. Vai, câte m-aţi făcut să spun. A forte bine la nuntă, am avut aproape pietenii apropiaţi. Am avut şi două dimnişoare de onoare, prietenele mele. Naşii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuţi publicului, nu sunt artişti. M-am distrat atât de bine, încât nu mai ştiu dacă a fost nuntă cu dar', a spus Lavinia Pîrva la Pro TV.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, deschide galeria foto de mai su!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu Ștefan Bănică, după ce s-au căsătorit: „Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim'

După ce s-a căsătorit în secret cu Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva a vorbit despre sarcină: „Îmi doresc să devin mamă. Sunt pregatită'

Lavinia Pîrva a vorbit pentru prima dată despre nunta secretă cu Ștefan Bănică: „Sunt foarte, foarte fericită!'

Ștefan Bănică, primele declarații despre căsătoria cu Lavinia Pîrva: „Am 50 de ani, dar mă simt de 30'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati