Lavinia Pîrva a vorbit pentru prima dată despre nunta secretă cu Ștefan Bănică: „Sunt foarte, foarte fericită!”

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit, recent, în mare secret și au fost foarte rezervați în declarații în legătură cu acest subiect. Cei doi au făcut nunta luna trecută în Bulgaria, unde au fost invitați doar cei apropiați lor. 

Mai întâi, Ștefan Bănică a fost cel care a făcut câteva declarații scurte despre nunta cu Lavinia, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent', a declarat Ştefan Bănică.

Lavinia Pîrva a vorbit pentru prima dată despre nunta secretă cu Ștefan Bănică

Ulterior, și Lavinia a vorbit puțin despre cea mai frumoasă zi din viața ei. Cu toate acestea, a încercat să fie cât mai discretă. Totuși, ea a vorbit și despre posibilitatea de a face un copil.

„Nu m-am gândit încă la un copil, dar probabil, ca orice femeie, vine şi dorinţa asta. Sunt foarte, foarte fericită. În general sunt fericită pentru tot ce-mi oferă viaţa', a declarat Lavinia Pîrva, pentru click.ro.

Ștefan Bănică  are 50 de ani și este unul dintre cei îndrăgiți artiști din România, iar muzica lui se bucură de un real succes. Cântărețul face parte din juriul „X Factor' și este un adevărat profesionist când vine vorba despre cariera lui. Are o relație cu Lavinia Pîrva, în vârstă de 32 de ani, de câțiva ani.

Foto: libertatea.ro, viva.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Ștefan Bănică, primele declarații despre căsătoria cu Lavinia Pîrva: „Am 50 de ani, dar mă simt de 30'

Ștefan Bănică, premiul de excelență la Media Music Awards 2017. Cine l-a însoțit pe artist la eveniment?

Moment emoționant pentru Ștefan Bănică junior: „Mă gândeam la fiu-miu'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete