Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu Ștefan Bănică, după ce s-au căsătorit: „Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au o relație frumoasă de ceva ani. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în mare secret, și se pare că lucrurile merg foarte bine între ei. Cântăreața are parte de o perioadă bună din viața ei, atât în plan personal, cât și în cel profesional. 

Invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro Tv, Lavinia Pîrva a vorbit cu sinceritate despre relația pe care o are cu Ștefan Bănică Jr. Ea a mărturisit că se aseamănă foarte mult cu soțul ei, din multe puncte de vedere.

Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu Ștefan Bănică, după ce s-au căsătorit

Cântăreața a spus că sunt moderați când vine vorba despre shopping, iar atunci când sunt într-un magazin și au păreri diferite, se îndepărtează și se calmează.

„Să ştii că suntem foarte asemănători. Ne potrivim în toate. Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim la un moment dat unul într-o parte, altul în cealaltă parte” a declarat Lavinia Pîrva, la Pro Tv.

Fiind întrebată dacă are planuri de Paște, cântăreața a spus că va sta alături de cei dragi.

„De Paşte probabil vom fi cu familia noastră, dar nu ştim ce şi cum”, a spus ea.

La începutul anului, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au plecat într-o vacanţă în America de Sud. Acolo s-au relaxat și au făcut cumpărături.

„Da, stă şi el la soare. Noi când plecăm în vacanţă, plecăm după o perioadă aglomerată. Facem şi shopping. (…) Depinde de cheful pe care îl am. Dacă îmi place ceva în mod special. Nu plec cu listă şi nu fac cumpărături numai de dragul de a le face”, a adăugat Lavinia.

Lavinia Pîrva și-a schimbat numele

Cântăreața și-a schimbat recent și numele, după ce s-a căsătorit.

„Acum mă cheamă Lavinia Cristina Bănică. E nasol! E nasol, crede-mă, să fie nevoie să îți schimbi buletinul, pașaportul, dar era firesc! Nu e nicio schimbare de când ne-am căsătorit. Noi suntem exact la fel. Important este altceva, important este să existe înțelegere, respect, încredere. Totul între noi decurge la fel de frumos că și înainte”, a declarat Lavinia Pîrvă, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, de la Kanal D.

Deschide galeria foto de mai sus, pentru a vedea mai multe fotografii!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

După ce s-a căsătorit în secret cu Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva a vorbit despre sarcină: „Îmi doresc să devin mamă. Sunt pregatită”

Lavinia Pîrva a vorbit pentru prima dată despre nunta secretă cu Ștefan Bănică: „Sunt foarte, foarte fericită!”

Ștefan Bănică, primele declarații despre căsătoria cu Lavinia Pîrva: „Am 50 de ani, dar mă simt de 30”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete-Personalitati