După ce s-a căsătorit în secret cu Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva a vorbit despre sarcină: „Îmi doresc să devin mamă. Sunt pregatită”

În această toamnă, Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit, în mare secret. Cum era de așteptat, cei doi au fost foarte rezervați în legătură cu acest subiect. 

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva aveau o relație de mult timp și au ales să-și unească destinele în luna septembrie a acestui an. Cei doi au făcut nunta, în Bulgaria, unde au fost invitați doar cei apropiați lor.

După ce s-a căsătorit în secret cu Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva a vorbit despre sarcină

În cadrul unui interviu recent, Lavinia Pîrva a vorbit cu sinceritate despre copii și a mărturisit că este pregătită să devină mamă.

„Îmi doresc să devin mamă atunci când Dumnezeu va vrea să se întâmple asta. Eu sunt pregatită,' a spus Lavinia Pârva, pentru click.ro.

Întrebată dacă s-a gândit să lanseze o piesă alături de soțul ei, bruneta a avut un răspuns surprinzător.

„Cu siguranta, ne-am gândit şi la acest lucru, însă atunci când se va naşte acea piesă, pe care să o simţim «a noastră», o piesă care să ne reprezinte, o să existe şi acest duet,' a mai spus cântăreața pentru sursa citată.

Ștefan Bănică are 50 de ani și este unul dintre cei îndrăgiți artiști din România, iar muzica lui se bucură de un real succes. Cântărețul face parte din juriul „X Factor' și este un adevărat profesionist când vine vorba despre cariera lui. Are o relație cu Lavinia Pîrva, în vârstă de 32 de ani, de câțiva ani.

Foto: libertatea.ro, viva.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Lavinia Pîrva a vorbit pentru prima dată despre nunta secretă cu Ștefan Bănică: „Sunt foarte, foarte fericită!'

Ștefan Bănică, primele declarații despre căsătoria cu Lavinia Pîrva: „Am 50 de ani, dar mă simt de 30'

Lavinia Pîrva a făcut primele dezvăluiri despre nunta cu Ștefan Bănică Jr! Cum va arăta rochia ei de mireasă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro