Kate Middleton, omagiu adus Prințesei Diana, cu ocazia unui eveniment oficial

Un banchet organizat la Palatul Buckingham cu prilejul vizitei Regelui Willem-Alexander al Țărilor de Jos și a Reginei Consoarte Maxima i-a oferit Ducesei de Cambridge ocazia de a aduce un omagiu soacrei sa, Prințesa Diana.

Conform www.gala.fr, cu ocazia acestui eveniment, Regina Elisabeta a II-a, Camilla Parker Bowles, Ducesa de Cambridge și Regina Consoartă Maxima au purtat tiare. În memoria soacrei sale, Prințesa Diana, Kate Middleton a ales să poarte tiara care i-a aparținut Prințesei Inimilor. Tiara a fost una dintre bijuteriile favorite ale Prințesei Diana și o purta împreună cu cerceii Collingwood cu perle. Acum, se pare că devine și bijuteria preferată a lui Kate, ea purtând-o la recepțiile diplomatice din 2015, 2016 și 2017.

La banchetul organizat în cinstea vizitei Regelui și Reginei Țărilor de jos, Ducesa de Cambridge a ales o rochie albastră semnată Alexander McQueen, creată special pentru ea, și a accesorizat ținuta cu bijuterii decorate cu perle.

Povestea tiarei care i-a aparținut Prințesei Diana

Această tiară are o poveste cel puțin interesantă. Denumită “nodul îndrăgostiților”, a fost oferită de Regina Elisabeta a II-a nurorii sale, Prințesa de Wales, ca dar de nuntă, în 1981. Această tiară a fost creată pentru Regina Maria, în 1914, de bijutierul regal Garrard, din perle și diamante aparținând colecției Familiei Regale Britanice. Aceasta este o copie a tiarei purtate de bunica Reginei Maria, Prințesa Augusta de Hesse-Cassel, care, în 1818, s-a căsătorit cu Ducele de Cambridge, al șaptelea fiu al Regelui George al III-lea.

Ducesa de Cambridge i-a adus un omagiu și Reginei Elisabeta a II-a

Totodată, Kate Middleton i-a adus un omagiu și Reginei Elisabeta a II-a prin purtarea unei broșe aparținând ordinului Familiei Regale Britanice. Broșa înfățișează portretul Reginei în tinerețe, pictat pe un fond ivoar, încadrat de diamante.
Citește și 
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati