Brigitte Nielsen, apariție senzațională alături de fiica sa

Fotomodelul de origine daneză Brigitte Nielsen, fosta nevastă a lui Sylvester Stallone, are 55 de ani și 5 copii. Cel de-al 5-lea copil este o fetiță care abia a împlinit 4 luni. Pentru a marca aniversarea micuței, fericita mămică a postat pe Instagram o poză excepțională, care le înfățișează pe cele două.

Fotomodelul are 4 băieți din căsniciile anterioare. Mai exact… 4 căsnicii anterioare. Fetița, Frida, este rodul dragostei dintre Brigitte și cel de-al 5-lea soț al ei, fostul fotomodel italian Mattia Dessi, cu 15 ani mai mic decât ea.

Brigitte Nielsen, mamă la 55 de ani

Brigitte Nielsen a devenit mamă la 55 de ani, după ce a urmat tratamente de fertilizare timp de 10 ani. Vedeta și-a congelat ovulele la vârsta de 40 de ani. Ea a declarat în repetate rânduri că a ales să devină mamă la această vârstă înaintată pentru că, în acest mod, simte că ține timpul pe loc. Altfel spus, nașterea Fridei „a întinerit-o pe dinăuntru'.

Un alt motiv pentru care fotomodelul a vrut să devină mamă la o vârstă înaintată este acela că a încercat ca, în acest mod, să-l păstreze pe Mattia în viața ei pentru totdeauna.

Poza care nu mai are nevoie de niciun comentariu


În poza de pe Instagram, Brigitte poartă o rochie superbă de culoare verde smarald și are doi câini alături. Ea o ridică pe micuță în brațe şi o priveşte cu mare dragoste. Sentimentele transmise sunt atât de puternice, încât cuvintele chiar sunt de prisos. Poza este însoțită de un scurt comentariu al fericitei mămici: „4 luni, nu cred că a fost vreo perioadă mai frumoasă în viaţa mea. Sunt o mamă mândră şi fericită'.

Brigitte Nielsen a cochetat și cu actoria. Cele mai importante roluri le-a avut în producțiile “Red Sonja” si “Rocky IV“. Este cea mai înaltă actriţă din lume, măsurând 1,85 m.

Surse foto: hepta, instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati