Detaliul pe care foarte puțini oameni l-au observat în fotografiile prințului Charles cu prințesa Diana

Fotografiile în care prințul Charles apare în compania prințesei Diana au fost analizate de-a lungul timpului de specialiști, tocmai pentru a scoate în evidență trăirile care se ascundeau în spatele acestora. Deși au dat naștere foarte multor discuții, există un detaliu pe care foarte puțini oameni l-au observat în fotografiile prințului Charles cu prințesa Diana.

Căsnicia lor a fost una controversată încă de la început, iar divorțul celor doi nu a luat prin surprindere pe nimeni, având în vedere că relația a avut minusuri încă din primele momente. Deși în fotografii părea că legătura dintre ei este una strânsă, lucrurile erau total diferite în realitate, aspect care a ieșit la iveală mult mai târziu.

Detaliul pe care foarte puțini oameni l-au observat în fotografiile prințului Charles cu prințesa Diana

Ca orice cuplu regal, prințul Charles și prințesa Diana au avut parte de câteva ședințe foto profesionale în perioada în care au format o familie. În spatele acestor fotografii, specialiștii au descoperit că se ascunde un mesaj pe care puțini oameni l-au remarcat. Cu toate că prințul Charles și prințesa Diana aveau aceeași înălțime, mai exact 1,78 m, acest lucru era ascuns în fotografiile oficiale ale celor doi. De fiecare dată, prințul Charles adopta o poziție care să îl facă să pară mai înalt decât prințesa Diana, iar acest detaliu a fost considerat sexist de specialiști.

 

“Acest efort de a-l face pe Charles să pară mai înalt este un angajament social față de ideea că bărbații trebuie să fie mai înalți și femeile mai scunde. Atunci când acest lucru nu se întâmplă, oamenii încearcă să păstreze această iluzie. Când Charles și Diana erau fotografiați împreună într-un cadru formal, cei doi erau aranjați astfel încât să sugereze faptul că el era mult mai înalt decât ea sau măcar să ascundă faptul că nu era mai înalt.”, a spus Lisa Wade, profesor la Colegiul Occidental din LA, potrivit thesun.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Charles și prințesa Diana.

Foto: hepta.ro, northfoto.com

Citește și:

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk s-au căsătorit în secret. Imaginea postată de actriță a surprins pe toată lumea!

Dana Grecu și-a creștinat fetița. Ce nume special a ales pentru micuța ei?

Care este povestea rochiei de mireasă pe care Alina Binder a purtat-o în ziua nunții?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete